Toepassingen

Glas wordt op een heleboel manieren toegepast. In het hoofdstuk “Toepassingen van glas” laat Glasbestellen.nl zien wat er allemaal mogelijk is met glas. Voorbeelden als beloopbaar glas, brandwerend glas, kogelwerend glas en glas-in-lood komen aan bod. Maar ook glas voor zonnepanelen, vuilafstotend glas en nog veel meer.

In dit kennis centrum kunt u zie wat de toepassingen zijn, hoe het glas in een bepaalde toepassing wordt gemaakt en gebruikt en waar u op moet letten als u denkt glas voor een bepaalde toepassing nodig te hebben.

Omdat u goed wordt geïnformeerd, kunt u ook goede keuzes maken als u glas wilt toepassen. U bent beter voorbereid op de vragen die u heeft.

U kunt telkens met het menu aan de linkerzijde zoeken in glastoepassingen waar u informatie over nodig heeft. Per toepassing wordt toegelicht hoe het wordt gemaakt, waar het voor wordt gebruikt en waar u als consument op moet letten als u een bepaalde soort glas wil gaan toepassen.

Glasbestellen.nl kan alles van glas voor u maken. Wanneer er een constructie nodig is voor de plaatsing van het glas, hebben wij een uitgebreid netwerk designers, ontwerpers, engineers, staal en houtbedrijven waardoor wij alle toepassingen met glas kunnen invullen.