Geleverd werk

Douchecabine met 2 vaste wanden en 2 deuren in hoek

Douchecabine hoekopstelling met 2 deuren

Door 2 deuren in de hoeken van de douchecabine te plaatsen ontstaat toch een ruime instap in een situatie waar 1 grote deur lastig is. Deze opstelling kan gunstig zijn wanneer er zich naast de cabine een toilet of badkamermeubel bevindt.

Douchecabine op maat met een hoekinstap met 2 deuren

Douchecabine hoekinstap met 2 deuren

Wanneer het lastig is de draai te maken met een brede douchedeur kan de breedte van de cabine worden opgedeeld in 2 delen. Door aan beide zijden te werken met een vast paneel met daaraan een deur ontstaat toch een ruime instap, op de hoek van de cabine.

Douchedeur met wand op muurtjes

Douchecabine op maat op muurtjes

Voor iedere situatie is een mooie maatoplossing te realiseren, dat blijkt uit dit recent door ons geplaatste werk. Voor deze klant hebben we een douchecabine geplaatst, bestaande uit een douchedeur en verschillende vaste wanden op maat, met sparingen over de reeds aanwezige muurtjes. Een strak resultaat en, veel belangrijker nog, een zeer tevreden klant.

Douchewand van vloer tot plafond vrijstaand

Douchewand van vloer tot plafond

Een glazen douchewand van vloer tot aan het plafond zorgt voor een strakke, stijlvolle uitstraling. Door een wand vrij in de ruimte te plaatsen ontstaat een inloopdouche, waar vanaf beide kanten kan worden ingelopen. Deze specifieke wand hebben we bij onze klant geplaatst en is maarliefst 180cm breed en 282 cm hoog. Normaal wordt standaard […]

Beloopbaar glas in constructie op maat

Beloopbaar glas in frame

Beloopbaar glas van ruim 2 meter zorgt op unieke wijze voor meer licht in de woning van deze klant. Het glas is op maat gemaakt en geplaats in een volledig op maat gemaakt frame, op kleur naar keuze van de klant.

glazen balustrade bij trap

Glazen balustrade

Deze klant wilde graag een glazen balustrade, ter vervanging van hout. Wel moest het glas aansluiten op de aanwezige houten staander. We hebben er daarom samen met de klant voor gekozen het glas in u-profielen te plaatsen en het met een glasadapter aan de houten staander te bevestigen.

  keuken achterwand glas uit 1 stuk met sparingen

  Glazen keuken achterwand wit groot

  Vaak krijgen wij de vraag: “kan mijn wand uit 1 stuk worden geproduceerd?” In de meeste gevallen kan dit. Deze zojuist geplaatste keukenwand is ruim 320cm lang, uit 1 stuk. Alle uitsparingen voor de stopcontacten zijn er in verwerkt.

  Keuken achterwand glas

  Grote glazen keukenwand

  Wanneer u geen bovenkastjes heeft kunt u ervoor kiezen een glazen keukenwand te laten plaatsen die gelijk loopt met de onderkant van de afzuigkap. Zoals te zien is bij de wand die we bij deze klant hebben geplaatst geeft dit een prachtig en strak resultaat. In deze keuken hebben we meerdere achterwanden bekleed met glas. […]

  Beloopbaar glas koekoek met marmer

  Beloopbaar glas voor koekoek, met marmer

  Regelmatig realiseren wij beloopbaar glas voor een koekoek. In dit geval had de klant een specifieke wens; beloopbaar glas voor de koekoek, afgewerkt met donker marmer. Onze kundige monteurs hebben een frame op maat en op kleur gemaakt, het glas geplaatst en het geheel volledig met marmer afgewerkt. Het resultaat: een unieke look en een […]

  Spiegel brons

  Bronzen spiegel in slaapkamer

  Door het gebruik van een brons getinte spiegel wordt aan de slaapkamer van deze klant direct veel kleur toegevoegd. De spiegel van 3 meter breed beslaat de volledige breedte van de achterwand.

  Douchedeur grijs gehard glas

  Douchedeur van grijs veiligheidsglas

  Naast de keuze voor helder blank glas of mat satijnglas kunnen we uw douchedeur ook produceren in bijvoorbeeld een grijs- of bruintint. Deze klant heeft de keuze gemaakt voor een grijze douchedeur met RVS beslag.

  Balustrade glas langs gehele trapopgang

  Glazen balustrade langs gehele trapopgang

  Balustrade van glas langs gehele trapopgang. Door het gebruikt van glasadapters kan het glas tegen de zijkant worden bevestigd, in zowel het hout als het beton. Een bestaande trapleuning en speilen kunen zo worden vervangen door een elegant alternatief.

  Glazen balustrade trap met rvs glasadapters

  Glazen balustrade met glasadapter

  In deze situatie hebben we een glazen balustrade geplaatst met glasadapter langs de gehele trapopgang. Door het gebruik van glas blijft de ruimte licht en het zicht vrij, maar kan de trap toch veilig worden gebruikt.