Geleverd werk

Spiegel brons

Bronzen spiegel in slaapkamer

Door het gebruik van een brons getinte spiegel wordt aan de slaapkamer van deze klant direct veel kleur toegevoegd. De spiegel van 3 meter breed beslaat de volledige breedte van de achterwand.

Douchedeur grijs gehard glas

Douchedeur van grijs veiligheidsglas

Naast de keuze voor helder blank glas of mat satijnglas kunnen we uw douchedeur ook produceren in bijvoorbeeld een grijs- of bruintint. Deze klant heeft de keuze gemaakt voor een grijze douchedeur met RVS beslag.

balustrade glas langs gehele trapopgang

Glazen balustrade langs gehele trapopgang

Balustrade van glas langs gehele trapopgang. Door het gebruikt van glasadapters kan het glas tegen de zijkant worden bevestigd, in zowel het hout als het beton. Een bestaande trapleuning en speilen kunen zo worden vervangen door een elegant alternatief.

glazen balustrade met glasadapter

Glazen balustrade met glasadapter

In deze situatie hebben we een glazen balustrade geplaatst met glasadapter langs de gehele trapopgang. Door het gebruik van glas blijft de ruimte licht en het zicht vrij, maar kan de trap toch veilig worden gebruikt.

keuken achterwand wit uit 1 stuk glas

Witte keuken achterwand (kleurcode RAL 9010) Deze keukenwand heeft een afmeting van 380 cm en is uit 1 stuk glas geproduceerd. Zie ook de verhoging bij de afzuigkap die in het glas is verwerkt.

douchecabine in hoek

Douchecabine op maat met 2 douchedeuren

Douchecabine op maat bestaande uit 2 vaste wanden waaraan middels glas-glas scharnieren 2 douchedeuren draaien. Zoals u kunt zien ontstaat hierdoor in een wat krappere hoek toch een ruime instap. Lekstrips zorgen ervoor dat de constructie goed waterdicht.