Klant vriendelijk

Geweldige service en behulpzaam ook zeer tevreden over de levering van het beloopbaar glas.

- Alardus v.d. Bosch

Vriendelijk en komtde afspraken ns

Vriendelijk geholpen, duidelijke beschrijving en mooi resultaat.
Van harte aan te bevelen

- Van Rooij

Goed bedrijf wat meedenkt in oplossingen

Via mail navraag gedaan, zeer snelle reactie en na prijsindicatie meetafspraak gemaakt, gisteren is de douche deur geplaatst ook weer naar volle tevredenheid!

Ik zou dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

- Petra

Douchecabine op maat

Geinformeerd via mail naar een douchecabine op maat. De eerste communicatie was al direct zeer correct, al omvattend, duidelijk en meedenkend.
Na een aantal emails heen en weer over de mogelijkheden maten en uiteindelijk offerte, hadden we de laaste offerte akkoord gegeven en was de bestelling gedaan. Nog binnen de aangegeven levertijd, kregen we al een email van transport bedrijf voor levering.
Helaas na de levering zagen we wat afwijkingen in het glas waardoor we vragen hadden of dit wel goed was of niet.
Wederom snel reactie op de email, vragen naar foto’s en geconcludeerd dat de beschadiging als zodanig was dat installatie risico gaf op breken. aangezien deze beschadiging waarschijnlijk tijdens transport is gebeurd, is glasbestellen gelijk overgegaan met het bestellen van een vervangende glasplaat geheel kosteloos. Deze is zojuist geleverd. De chauffeur keek deze keer ook goed mee en inspecteerde de plaat. Deze is gelukkig goed.
de beschadigde plaat kon zonder problemen mee.

Problemen kunnen zich altijd voordoen, een bedrijf onderscheid zich wanneer zij hierop correct reageren en acteren.
De communicatie per email is perfect gedaan, correct Nederlands, vriendelijk, begrijpend en meedenkend, daar kan menig bedrijf nog wat van opsteken.

I Hermans

- I Hermans

Goed bedrijf

Grote spiegel op maat laten maken, was eerder klaar dan gedacht en de chauffeur denkt met je mee over de bezorgtijd! Ik heb online besteld en ik zou zeggen, gewoon bestellen!

- LF

Uitmuntende service

Bedankt voor de uiterst goede service!
Klantgericht, vriendelijk, meedenkend, probleemoplossend, eerlijk en keurige, snelle communicatie.
Een mooi product EN de klant is koning!

- Mariska van den Berg

Mooi product en geweldige support

Zelf een douche met glas opgebouwd. Vanwege snelheid toch gekozen om zelf glas te meten en op te bouwen voor het eerst.
Veel support ontvangen van de helpdesk. Super vriendelijk, kundig en altijd bereid te helpen.
Voor iedereen aan te raden!

- Ron Steenbergen

Fijn bedrijf

Op zoek naar vervanging van twee houten balustrade hekjes door vrijstaande glazen panelen uitgekomen bij ‘Glasbestellen’. Het aanvragen van een offerte, telefonisch contact voor aanvullende vragen, het inmeten en de plaatsing verliep uiterst soepel. Alle medewerkers waren uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het resultaat was precies zoals we het ons hadden voorgesteld, wellicht nog mooier…
Kortom, niets dan lof voor dit bedrijf en dit alles voor prima prijs…

- Philip Olivier

Super bedrijf

Zochten een glazen achterwand voor in de keuken. Hier uitgekomen. Binnen een dag een offerte, super goed contact, inmeten en na een paar weken geplaatst. Komen hun woord na, geen gedonder. Goeie gasten die plaatsers, na een half uur gepiept en weer weg. Fijn dat zulke bedrijven nog bestaan!!

- Ruud Vermeij

professioneel glazen daklicht

Een zeer goede ervaring bij het op maat maken en installeren van een beloopbaar glazen daklicht. Er is heel nauwkeurig aangegeven hoe de aannemer de plek van het daklicht klaar moest maken voor plaatsing. Er werd tijdig en duidelijk aangegeven hoe alles in zijn werk ging. Snelle reactie op email en proactieve vragen tijdens het ontwikkelproces.

- Marieke

Goede ervaringen !

Voordat we bij glasbestellen terecht kwamen hadden we slechte ervaringen met een concurrent. Niet bij dit bedrijf, mijn vraag werd direct opgepakt en dezelfde dag lag er een offerte. Binnen 6 weken werd de balustrade geplaatst. Helaas waren we op vakantie maar dmv foto’s zijn we keurig op de hoogte gehouden. Het resultaat ziet er keurig uit maar we blijven nog wel even op vakantie 🙂 We zijn uiteraard erg benieuwd om het in levende lijve te zien !

- JH

Aankoop douchedeur

De bestelling van een glazen douchedeur is ons zeer goed bevallen. Niet alleen de website die een duidelijk en helder inzicht geeft. Maar ook de professionele aanpak en controle op hetgeen men gaat bestellen is zeer welkom gebleken. Men heeft op tijd geleverd en de eigen montage verliep vlekkeloos. Een volgend maal gaan wij beslist weer een order plaatsen. Een aanrader.

- Meijer

Uitstekende service

De bestelling van de spiegel met verwarming en verlichting was door de zeer toegankelijke website heel eenvoudig. Ook telefonisch was het bedrijf goed te bereiken voor extra advies en de uiteindelijke levering was snel. Bij het bestellen was ik wat huiverig omdat ik het bedrijf niet kende en we bij de aankoop van een grote spiegel toch praten over een behoorlijk bedrag. Na deze uitstekende ervaring kan ik Glasbestellen iedereen van harte aanbevelen.

- Frans

Prima bedrijf

Wij hebben een glazen douchedeur en een spiegel met verlichting en verwarming besteld bij deze firma. Het contact en de montage is prima verlopen wij zouden het weer doen als het nodig is.
Een aanrader om hier zaken mee te doen.

- Rinus

Spiegel op maat

Zeer goed kwaliteit en snelle levering

Chauffeur controlleerd de spiegel vakkundig op schades

- Roelof Lieben

Fantastisch bedrijf met veel ervaring

Vanaf begin helder en fijn contact. Zelfs in vakantieperiode werden mails snel beantwoord. Inmeetservice professioneel waar ook ruimte is om te overleggen en het plaatsen verliep ook soepel door vakmensen.

- Sharina de Bruin

Zeer klantvriendelijk, vriendelijk en deskundig

Mooie materialen spiegel.
Goed bestelsysteem
Enthousiaste en goede hulp bij vragen, zowel in voortraject als na levering.

Voorbeeld voor andere bedrijven

- Gea

Snel, vakkundig en klantvriendelijk

Wij hebben een hele prettige ervaring met glasbestellen. nl: de geleverde douchewand, verleende service en prijskwaliteitverhouding. Van het eerste contact, meedenken in oplossingen en tot het plaatsen van de wand zijn wij meer dan tevreden. We kunnen glasbestellen.nl dan ook van harte aanbevelen!

- Fam. Van Egmond

super fijn bedrijf raad hun zeker aan !!!

Bedrijf die doet wat ze zeggen altijd snel met leveren en reageren en super klantenservice als er een keer iets mis is. Bestel er circa 10/15 x per jaar en eigenlijk gaat er nooit iets mis. 1 x gehad dat er een boutje ontbrak is er een heel nieuw onderdeel opgestuurd!!!

- Koen de Ridder

Geweldig

Bij het uitwerken van onze verbouwingsplannen vonden wij het belangrijk om het licht dat via het trapgat onze woonkamer binnen komt te behouden en te versterken. Daarom kozen wij voor beloop beloopbaar glas en een glazen balustrade rondom het trapgat. Met beide zaken heeft Glasbestellen (Wally) ons enorm goed geholpen. Hij heeft samen met de monteurs meegedacht over hoe we dit op een goede en mooie manier konden realiseren. Ook al hadden ze het niet eerder zo gemaakt, met creatieve oplossingen werd het beste resultaat bereikt. Ook de monteurs zijn echte vakmannen en werken nauwkeurig en netjes. Wij zijn uitermate blij met hoe het geworden is.

- Joost

Ze begrijpen hoe je een klant kunt helpen

We zijn enorm geholpen met de samenstelling van onze spiegels.
de binnendienst heeft ons gewezen op verbeteringen in de samenstelling van de spiegels en zeer nuttige verbeteringen aangedragen. Een geweldige hulp in het aankoopproces.
een heel goed verkoopteam

- Martien Voss

Fotoachterwand voor de keuken

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zag ik voor het eerst de mogelijkheid van een glazen achterwand boven de aanrecht, bedrukt met een foto naar keuze. Ik heb 2 bedrijven om een offerte gevraagd, vanwege de gunstige prijs -ik zeg het eerlijk- ben ik bij glasbestellen.nl terechtgekomen.
Vandaag is de wand geplaatst en wat ben ik er blij mee! Dank jullie voor de soepele contacten, de snelle reacties op vragen en het meedenken bij het uitkiezen van de foto. Het eindresultaat is prachtig!

- Ank Haas

Goede service

Door een communicatie fout werd er een verkeerde maat glasplaat geleverd.
Na een telefoontje was het probleem opgelost. Er wordt gratis een nieuwe geleverd.
Dat zie je tegenwoordig nog maar bij weinig bedrijven dat de klant “koning” is.
Ook top dat ze een bezorger hebben die meedenkt bij levering van spullen.

- Patrick Zeelenberg

Alles ligt aan de klant

Ik vind het maar een raar bedrijf. Mooie website en dan geen glaswand kunnen plaatsen omdat klant te ver woont. Vermeldt dat dan op jullie website! Dat jullie bv niet in een straal van 100 meter monteren. Daarbij willen jullie het wel laten bezorgen maar niet monteren en dan is ook nog het transport bedrijf verantwoordelijk voor eventuele schade. Veel succes verder!

- Musa Aydemir

Reactie van Glasbestellen.nl

Beste Musa Aydemir,

Bedankt voor uw feedback.

Het verbaasd ons dat u ons bestempeld als raar bedrijf, op basis van 1 mail. We hebben uw aanvraag ontvangen en direct en - naar ons idee - netjes beantwoord. Hierin lichten we toe dat uw woonplaats buiten het werkgebied van onze montagedienst valt. We kunnen inmeten en monteren in een heel groot deel van Nederland, maar zijn helaas niet Nederland dekkend. In het verleden werkten wij samen met een ervaren montagedienst uit uw regio. Omdat deze partij geen externe werken meer aanneemt hebben we u een eerlijk antwoord moeten geven.
Gezien de complexiteit van de klus gingen we er vanuit dat u een partij zocht die ook de montage kon verzorgen. Een gesprek over verantwoordelijkheid bij schade door transport is naar ons weten niet gevoerd. Althans, niet genoemd in onze mail, waar wij verder geen reactie meer op hebben gehad. We zijn dan ook niet zeker op basis waarvan u deze conclusie trekt.
Voor uw beeldvorming: we werken al jaren samen met een trouwe transporteur. Het komt (gelukkig) nooit voor dat er iets kapot gaat bij transport. Zou dit wel het geval zijn dan mag u er zeker van zijn dat wij een nieuw product herleveren.

Nogmaals, excuus voor het feit dat we de montage niet kunnen verzorgen en succes natuurlijk met het project. Uw opmerking over verduidelijken waar we wel en niet kunnen meten nemen wij ter harte.

Met vriendelijke groet,
Team Glasbestellen.nl

Super service!

Na wat onderzoek bij Glasbestellen uitgekomen om een maatspiegel van 220 hoog te bestellen met LED verlichting. Enige puntje was; ik had de spiegel de week erop al nodig. Via de mail contact gezocht en uitstekend geholpen. Ze hebben dit met hoge spoed kunnen realiseren voor mij en tussentijds uitstekend mailcontact gehad. Er zijn nog maar weinig bedrijven die zo’n goede service bieden! Zeker een aanrader!

- Eline

Goede service en bezorging

Wij hebben onze plafondhoge douchewand besteld via glasbestellen. We kregen goede informatie, snel antwoord op vragen en de bezorging was ook top.

- Carola van Dijk

Service en kwaliteit: top!

Wij hebben bij dit bedrijf een spiegel gekocht voor onder een schuin dak. De spiegel is perfect op maat en van goede kwaliteit. Daarnaast dacht het bedrijf helemaal met ons mee over hoe we de spiegel op een externe dimmer zouden kunnen aansluiten. Zij nam contact op met de leverancier en koppelden telkens aan ons terug. Elke vraag werd snel en deskundig opgepakt. Geen enkele vraag was te veel! Ook over de bezorging meer dan lof! De bezorger pakte samen met ons de spiegel uit om te kijken of deze evt beschadigingen had (was zeker niet het geval). Daarnaast nam hij ook al het verpakkingsmateriaal weer mee. Gewoon top! Als we nog meer spiegels moeten hebben, bestel ik hier zeker weer opnieuw.

- Wouter Pluijms

Waar is het beter te krijgen? Juist, nergens!

“Goede wijn behoeft geen krans”; en ik sluit mij volledig aan bij de beschrijving/ervaring van Erik Botter: Service met een hoofdletter bij dit bedrijf. Vooraf perfect meegedacht, daarna keurig ingemeten en enige tijd later subliem geplaatst/gemonteerd. Zeer hoge kwaliteit materialen tegen een competitieve prijsstelling.
Voor zeer vele bedrijven een voorbeeld wat service is of betekent voor een klant!!

- N. Holm

Uitstekende service en mooie producten

Spiegel op maat besteld. Bestelproces verliep erg soepel en Glasbestellen dacht goed mee met onze wensen mbt het willen gebruiken van onze eigen Philips Hue verlichting!

Helaas bij productie toch iets misgegaan maar de manier waarop hier vervolgens mee werd omgegaan verdient alleen maar lof! We zijn zo mogelijk nog tevredener over glasbestellen dan dat we al waren. Andere bedrijven kunnen hier nog wat van leren. Tevens complimenten voor de bezorgdienst, ook daar zijn ze enthousiast en erg klantgericht!

- Tom Oude Luttikhuis

Make up spiegel kapot

Wij hoorde een klap op de badkamer gingen kijken en wij zagen tot onze schrik dat de make spiegel was losgekomen van de grote spiegel.
Wij hebben een mailtje gestuurd naar Glasbestellen en binnen een paar dagen was alles opgelost na dikke tevredenheid.
Top service fijn bedrijf.

- Peter van ROekel

Hele goede service en een heel goed produkt

Zowel tijdens het uitzoeken, bestellen, leveren en plaatsen van 2 schuifdeuren zijn wij heel goed begeleid.
Het eindresultaat is exact geworden wat we ervan verwacht hadden en erg mooi geworden.

Een heel fijn bedrijf met uitstekende medewerkers.

- René Stadelman

Hele goede service!

Na de eerste bestelling was er een miscommunicatie over de bestelde douche wand, hierdoor kregen we de wand geleverd in net de verkeerde maten.
Ondanks dat het ons zelf ook pas na levering was opgevallen, was het een kwestie van een mailtje en we kregen meteen een andere geleverd!
Ook deze netjes thuis bezorgd en de oude mee retour genomen.

Heel erg fijn bedrijf met uitstekende service!

- Roel de Win

Top klantenservice en top product!

Ontzettend blij met de glazen deur. Ook hulp bij het inmeten, onderling contact was zeer prettig en kon me geen betere hulp kunnen wensen. Enorme aanrader!

- Erik Botter

Zeer goede service

Voor de renovatie van onze badkamer wilden wij een maatwerk douchecabine.
Wij hebben die besteld bij de firma “Glasbestellen” uit Breda.
Tijdens de renovatie welke nogal uitliep heb ik verschillende malen de door mij opgegeven maten moeten aanpassen. Geduldig werd dit door de firma Glasbestellen geaccepteerd en pasten daarbij zonder commentaar de opdracht aan. Na de definitieve opdracht van onze kant werd na drie weken alles keurig thuisbezorgd. Na en tijdens de montage in eigen beheer waren wij bijzonder tevreden over de kwaliteit en afwerking van de geleverde materialen. Helaas versneden wij de bijgeleverde dorpelafdichtstrip, maar die werd na melding bij de firma Glasbestellen gratis bij ons thuis nageleverd. Al met al zijn wij blij met onze douchecabine op maat en indien nodig zullen wij niet twijfelen op opnieuw met dit bedrijf in zee te gaan.

- Sam Meihuizen

Douchewand op badrand

De ervaring met Glasbestellen.nl was uitstekend. Het inmeten verliep goed en er werd uitstekend meegedacht om tot een goede oplossing te komen voor een douchewand op een badrand.
Het plaatsen in Diemen verliep vlekkeloos en deskundig. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met het eindresultaat! Zeker een aanrader!!

- Pauline Mb.

Prachtig product, uitstekende service!

Wij hebben een Led Spiegel – Milaan op maat laten maken. Perfect geleverd. Perfect geproduceerd. Heel kwalitatieve spiegel. Erg goed lichtgevend. Leds perfect weggewerkt (was onze keuze) via de (mooie) zij-, boven- en onderafdichting.
De spiegel is zowel schitterend met de verlichting uit, als met de verlichting aan.
Absolute aanrader.

- Piet, België.

Na 4 jaar nog prachtige douchewanden

In 2017 twee douchewanden besteld, waarvan 1 speciale met een hoek er uit en bevestigings gat voor beugel. Ik weet nog dat ik keurig werd gebeld dat bij het productieproces van de speciale wand iets mis gegaan was en het opnieuw moest. Daardoor een iets latere levering. Na 4 jaar geniet ik nog dagelijks van deze wanden, daar ik ze elke dag na het douchen afneem. Nu mijn dochter haar badkamer gaat verbouwen en ik de regievoering ga doen, gaat zij ook gebruik maken van glasbestellen.nl vanwege mijn zeer goede ervaring.

- Frans

Badkamer spiegel

I.v.m. afwijkende maat een badkamerspiegel gekocht bij glasbestellen.nl. Spiegel is keurig netjes afgeleverd en voldoet helemaal aan onze wensen. Houd er rekening mee dat de schroeven/ankers niet bijgeleverd worden! Achteraf gezien was dit ook keurig aangegeven in het bestelproces, maar hadden we niet gezien…
Voor de rest helemaal happy!

- Lubberdink

Uitstekende service

Wally van Glasbestellen was vol begrip toen de eerste afspraak niet door kon gaan. Zonder morren werd een tweede afspraak gemaakt en die werd keurig nagekomen. Een uithouder vervangen bleek niet nodig te zijn en nog dezelfde dag werd het in rekening gebrachte bedrag teruggestort.

- O.W. Borgeld

Prachtige spiegel!

Spiegel besteld met een diameter van 1 meter. Super blij meel! Maakt de badkamer helemaal af en geeft het een chique look. Ook erg fijn dat je alle opties zelf kunt kiezen, dat kan niet bij andere partijen (verwarming, verlichting etc).

- Lissa

Zo kan het ook !

Na wat vervelende ervaringen kwam ik bij ‘Glasbestellen’ terecht. Na ontvagst van hun offerte, het een en ander bijgesteld en binnen twee weken kon de installateur bij ons thuis aan de slag . Het grappige was dat ik op de meeste vragen al een antwoord kreeg voordat ik uitgesproken was. Er werd duidelijk naar de klant geluisterd. Anita en Martijn ook bedankt voor jullie inzet en ik ben blij van jullie kennis gebruik te heb mogen maken

- Matt L.G.Knubben

Glashelder!

Onze op maat bestelde douchecabine is keurig geïnstalleerd met duidelijke afspraken en goede prijs/kwaliteit. Geweldig afterservice, gewoon doen!

- Jenny

Glasplaat.

Door een ongeval binnenskamers is de glasplaat van de salontafel stuk gegaan. Wat nu? Via internet kwam ik bij glasbestellen.nl, Contact gezocht en het probleem uitgelegd. Martijn zocht de juiste oplossing .Na een paar weken wachten werd de plaat thuis bezorgd, de chauffeur pakte hem uit en legde de plaat op de salontafel. Prachtig, gehard glas, gepolijst en de juiste kleur en afmeting. Ik en zeer tevreden over de service van het bedrijf en van Martijn in het bijzonder.

- A.C.Karelse

Glazen vloerdelen overloop

In zowel de bestel procedure als met de levering en de uitvoering was de zorg voor een heldere communicatie prima voor elkaar.
Door Glasbestellen zelf de glasmaten te laten inmeten en de montage te laten verzorgen is het resultaat geheel volgens verwachting.

- Leo Lubbers

Keukenspatwand

Prachtige spatwand besteld met zelf gekozen foto. Vakkundig opgemeten en geplaatst. Superblij mee!
Top bedrijf

- Vera Rudge

Topbedrijf!

Ik ben altijd een beetje huiverig als ik een bestelling plaats via internet waarmee een substantieel bedrag is gemoeid. Maar bij glasbestellen.nl is die huiver vanaf het eerste contactmoment volledig verdwenen. We hebben een bestelling geplaatst van vier op maat gemaakte glazen deuren en twee keukenachterwanden. Deze zijn vervolgens vakkundig geplaatst door twee monteurs. Bij controle bleek dat er een krasje op 1 van de deuren zat. Bij de eindafrekening bij montage werd als waarborg naar ons toe een bedrag ingehouden. Dit zou pas moeten worden voldaan na de definitieve plaatsing van een nieuwe onbeschadigde deur. Enkele weken laten werd een nieuwe deur geplaatst en hebben we het vooraf ingehouden bedrag alsnog overgemaakt.
Al met al super geregeld. De communicatie met dit bedrijf is helder, transparant en gemaakte afspraken worden netjes nagekomen. De klantbeleving van glasbetellen.nl is optimaal, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!!
Zeker een aanrader om zaken mee te doen!

- Anton Timmers

Keukenachterwand

Alles, van meten tot plaatsing, is prima verlopen. Ik ben heel content met de levering.

- Wiedjai Jhingur

Top service en mooie producten. Top prijs

3 LED spiegels en 2 douchedeur/wand combinaties besteld.

Telefonische vragen en vragen per e-mail worden goed en snel beantwoord.

Bij de levering in het buitenland had de transportfirma de stelblokjes vergeten.
Die werden per koerier de volgende dag nageleverd. Super.

Snelle levertijd.

Spiegels zijn erg mooi geworden. En de douchedeuren ook. Makkelijk zelf te installeren.

Kan dit bedrijf echt aanraden.

- Roald Zecha

Erg goed!

De spiegel ziet er prachtig uit, alles is netjes afgewerkt en het materiaal degelijk. We hadden een afwijkende maat nodig en de prijs was scherp. Wij zouden zeker terugkomen.

- Mark Damen

Dik tevreden

Wij hebben een grote spiegel samengesteld met alle toeters en bellen. Mooi op tijd geleverd en hij staat geweldig in onze badkamer. Bedankt.

- Erika

Prachtige spiegels op maat

Het feit dat de spiegels op maat konden worden gemaakt was echt heel fijn! Wij kwamen niet weg met de standaard maten.

Goede klantenservice met veel extra info, ook over het niet kunnen meeleveren van de sleufduimen. De spiegels zijn goed verpakt en waren eenvoudig aan te sluiten.

Klein puntje van feedback: de spiegelverwarming had ik nog wat beter verwacht. De ruimte is momenteel wel een stuk vochtiger, omdat de afzuiging pas met beter weer wordt geïnstalleerd via het dak, dat zal ook verschil maken.

We zijn zeer zeker blij met het resultaat, waarvoor dank!

- Jan

Reactie van Glasbestellen.nl

Hallo Jan,

Heel fijn te horen dat u blij bent met het resultaat.
Bedankt ook voor de feedback. Het feit dat er geen afzuiging is in de badkamer en deze daardoor extra vochtig is maakt zeker een verschil voor een spiegelverwarming. Uiteindelijk zijn alle spiegelverwarmingen een vrij dun matje wat het glas moet verwarmen. Als de ruimte overdreven vochtig is heeft een verwarming meer moeite dit constant bij te houden. Dit zal dus veranderen.

Groet, Team Glasbestellen.nl

Beloopbaar glas

Zowel in het vooroverleg/voorbereiding over de beloopbare trapbordes/overloop glazen vloerdelen als in de uitvoering, getuigde “Glasbestellen” over uitstekende deskundigheid.

- L.Lubbers

Mooie glasplaat in de Keuken.

Prachtige glaswand boven het aanrecht van onze keuken. Exact op maat en een prachtige uitstraling. Alles prima verlopen, van offerte tot plaatsing.

- Wouter

Zo hoort het!!

Perfect afleveren doe je zo:
Laat op de vrijdagmiddag (ná 19.00 uur) moest de bezorger behalve bij ons in Eerbeek, nog naar Wageningen, Wijchen (2 adressen) en dan nog naar huis. Toch bracht hij de glasplaat naar boven en bood aan de plaat uit te pakken en de kwaliteit te controleren. Die was helemaal in orde.
Zelden zo’n vriendelijke en goede service mogen beleven.

- Jan Orie

Geharde glasplaat

Ik had een geharde glasplaat besteld en na overleg ontvangen een ovale plaat voor op mijn tafel zeer tevreden goede levering ook Michel die hem heeft gebracht aardige man heeft ook mijn oude plaat weer retour meegenomen dus goede service en kwaliteit bedankt.

- Hans de Ridder

Plaatsen glazen achterwand keuken

Fijne en snelle communicatie, heldere en duidelijke prijsoverzicht. Denken goed met je mee. Wij zijn ontzettend blij met de glazen achterwand. Maakt de keuken echt af. Complimenten.

- Sandra de Graaf

Zéér tevreden over de plaatsing van beloopbaar glas boven de vide

Bij ons is beloopbaar glas boven de vide geplaatst. De monteurs zijn erg vakkundig te werk gegaan. Ik ben dan ook zeer tevreden over de montage. Op de valreep had ik een week voor plaatsing nog een aanpassing op de opdracht en hierbij is ook aan mijn wens / verzoek voldaan. Zeker voor herhaling vatbaar !

- Ursula

Topservice!

Heel erg blij met het beloopbare glas in onze vide. Vriendelijke monteurs en nette service!

- Jaimy

Schuifdeur douche

Soft close schuif douchedeur sluit al binnen 6 maanden niet meer soft close. Of je vervolgens 2 maanden wil wachten voor het vervangen van een onderdeel omdat het druk is in de planning. Kan qua service nog wat gehaald worden bij dit bedrijf.

- Tom Roos

TOP service

Laatst is mijn bovenste scharnier in 2en gebroken. we hebben een mail gestuurd ‘s avonds dat we heel erg geschrokken waren en dat het heel anders af had kunnen lopen. De volgende ochtend werden we gelijk gebeld dat ze dit nog nooit hadden meegemaakt en dat er gelijk een monteur die dag langs zou komen om de boel te bekijken en veilig te maken mocht dat nodig zijn.
De monteurs hadden de deur gelijk weer opgehangen met 2 nieuwe scharnieren.
afdekplaatje zat niet goed vast en heb daarover contact gezocht hoe ik dat het beste kon oplossen volgende dag stond gelijk weer hun monteur voor de deur om dit op te lossen.
wat een super service van Glasbestellen.nl
zeer zeer tevreden hoe ze alles opgelost hebben en vooral dat ze gelijk voor de deur staan de volgende dag en we niet lang hoeven te wachten.

- koen

Prachtige douchedeur op maat

Een glazen douchedeur via de website besteld. Prima uitleg op de website hoe precies op te meten. Afgelopen vrijdagmorgen thuis bezorgd door een aardige chauffeur. Heb de douchedeur zelf gemonteerd volgens de handleiding. De deur precies op maat geleverd. Past op de millimeter nauwkeurig. Prachtige douchedeur met chromen scharnieren en dito deurgreep.
Ook zonder zijstrips geen lekkage.

Kortom: Super firma voor het bestellen van glazen douchedeuren op maat.

- Jan

Uitstekend.

Onlangs een glazen douchedeur op maat besteld. Prima uitleg op de website hoe precies op te meten. Afgelopen vrijdagavond thuis bezorgd door een aardige bezorger en de volgende dag hing de deur precies op maat in de douche. Mooie chromen scharnieren en dito deurgrip, de deur sluit lekvrij af. Ben er erg blij mee.

- Joost van Hees

Super mooi

Glazen achterwand was in eerste instantie een uitdaging voor mij.Na een bezoek aan de showroom was ik om.Het opmeten en plaatsen ging zeer kundig aan toe.
En nu heb ik een supermooi afgewekte keuken.Ziet er pracht uit!
Dank voor de goede begeleiding naar het eind resultaat.
Top bedrijf!

- Marie

goede service en prima prijs

Na een belachelijke dure offerte te hebben ontvangen van een concurrent in ‘keukenglas’ die was aanbevolen door mijn keuken fabrikant, ben ik zelf eens gaan zoeken op internet en uitgekomen bij glasbestellen.nl. Vanaf het eerste contact een goed gevoel, en ook in het verdere verloop van het ordertraject prima ervaring. Snel een prima offerte ontvangen, erg duidelijke communicatie, en uiteindelijk alles volgens afspraak gemaakt en bezorgd. Zelf het glas geïnstalleerd, klusje met twee man goed te doen. Niets dan complimenten!

- Martin

Spiegelachterwand keuken

Zelfs In deze bange coronadagen is Wally komen meten en enige tijd later kwamen Paul en Dennis (het A-team) de spiegel monteren. Alles keurig volgens RIVM richtlijnen. De spiegel zit prachtig, we zijn er blij mee.

- Willem RC

Glaswand inloop douche

Na wat twijfels over de mogelijkheid tot levering (vanwege het grote formaat), alsnog fijn met ons meegedacht en een mooie grote wand geplaatst.
Vriendelijke en vakkundige monteurs. Badkamer ziet, mede dank zij jullie, prachtig uit.

- anja

Daklicht

Snel en netjes gemaakt.
Een fijn team.

- W. van Gemmert

Prachtige douchedeur

Snelle levering en perfect op maat gemaakt maakt de badkamer helemaal af

- Wilco Visser

Het maakte mijn keuken echt af. Prachtig

Goede service . Prachtig resultaat . De achterwand van mijn keuken is een droom die uit kwam.

- John Franciosa

Nog mooier dan verwacht.

In minder dan vijf uur is mijn vide dichtgemaakt met beloopbaar glas. Het resultaat is oogstrelend. Ik ben zeer tevreden.

- Meneer Faber

Pech maar super service

Na de eerste deur besteld te hebben was deze met pech kapot gegaan tijdens het monteren. Nieuwe deur besteld, wederom netjes op tijd geleverd. Bij levering kwam de chauffeur erachter dat t om een 2e deur ging, hierop de spullen welke extra besteld waren retour genomen en de kosten hiervan zijn heel snel terug geboekt.
Wellicht een tip om op de site een optie aan te geven om geen scharnieren e.d. Ook als optie te hebben. Verder niks aan te merken op de super service.

- Marco van Mulken

Prachtige spiegel

Een erg goede en fijne ervaring!
Goed advies gekregen over de spiegel en een mooi eindresultaat.
Ik kan ze van harte aanbevelen!

- Erna Joan

Super

Service en uitvoering besteld artikel zijn altijd top!
Ik kan ze van harte aanbevelen!

- Dominique

Een asset voor ons terras

We zijn erg in onze sas met de spiegels. Zien er absoluut geweldig uit en zeer gedegen gemaakt. Een asset voor ons terras.

Bedankt

- Cees Ribbers

Glasplaat in bestaande kader tafel

Mijn glasplaat voor tuintafel was kapot gegaan en met de super goede hulp is er een nieuwe glasplaat in precies dezelfde maat ingekomen. Super advies en kennis om tot de juiste maat te komen. Hele vriendelijke, goede en snelle service. Echt super!
Lydian

- Lydian

Discriminerent en arrogant

Prijsopgave gevraagd voor het plaatsen van een beloopbare vide inclusief een stalen konstruktie. Waar? in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen, ca. 100 km rijden van Breda. Blijkbaar is het project te moeilijk met veel rare hoeken in de konstruktie. De reaktie van glasbestellen.nl: het ligt buiten ons werkgebied!!!!. Na een vraag hierover ligt het werkgebied in Zuid- en Noord Holland. Dat is verder van Breda dan Hulst. Het Amsterdamse geld ruikt blijkbaar beter dan dat uit Zeeland.

- Wil Kerkhof

Reactie van Glasbestellen.nl

Beste meneer Kerkhof, we vinden het uiterst jammer dat u ons beoordeelt met 1 ster enkel op basis van het feit dat Hulst buiten ons werkgebied valt. Dat u dit jammer vindt is uiteraard uw goed recht, maar dat daarmee onze service met 1 ster wordt beoordeeld overvalt ons enorm. Uw aanvraag hebben we netjes en snel per mail beantwoord. Mogelijk heeft u dit overzien. Een collega van ons heeft vervolgens nogmaals telefonisch toe willen lichten, totdat de verbinding aan uw kant werd verbroken. We hebben niet de vulling en de mensen in Zeeland, net zoals wij dat niet hebben in meerdere gebieden van Nederland (waarvan sommige verder en sommige minder ver dan de Randstad. Over bedragen is niet gesproken. Een aanname over "Amsterdams geld" verbaasd ons. Hoe dan ook, we wensen u succes met uw project.

Unieke douchewand

Helemaal zoals je het zelf wil, niets is te veel moeite, en het eindresultaat is geweldig! Fijne communcatie zowel in de offerte fase als bij plaatsing, en alles verliep precies volgens afspraak. Helemaal goed!

- Erik Bouw

Glazen douchewand en deur

Het hele proces van bestellen, inmeten en plaatsen is snel, soepel, pro-actief en vriendelijk gedaan door glasbestellen.nl!

De monteurs zijn net weg en ik heb de foto van de wand vol trots rondgestuurd aan vrienden en familie!

- Christiaan

Gezellig en goed!

Goed advies gekregen, ze begrepen wat ik wilde. Opmeten en installatie was niet alleen gezellig maar ook goed. Keuken ziet er super strak uit. Blij mee!

- Mirjam

Goed advies en vakkundige plaatsing

Vandaag is de mooie lichtgrijze glaswand geplaatst. Bij het opmeten en verwijderen van de oude rode glaswand stelde de monteur voor de plaat uit 1 stuk te laten maken ipv de 3 delen waaruit de rode bestond. Alleen moest de nieuwe plaat dan wel door het trappenhuis van het appartementsgebouw naar 4 hoog gedragen worden. Die optie werd geïnspecteerd en dat moest gaan lukken. Vandaag was het zover. Sterke armen brachten de plaat veilig boven en hij werd vakkundig geplaatst. Ik ben super blij met het meedenken en de extra moeite die ervoor gedaan werd. En met een prachtig resultaat! Heel erg bedankt!!

- Marloes, Dordrecht

Heel klantvriendelijk

Klantvriendelijk, goede service, meedenken en vlotte levering.

- Marjo van Gorp

Zeer tevreden

Wij zijn heel tevreden met de 2 glaswanden (op maat) die zijn geleverd voor onze badkamer, inclusief profielen en stabilisatiestang. Vriendelijk geholpen en mooie kwaliteit producten. De klantenservice is uitstekend.

- E

Top service en prachtig eindresultaat

Glasbestellen.nl heeft bij ons een prachtige glazen balustrade rond ons trapgat geplaatst. Vanaf het eerste moment hebben ze geweldige service geleverd en het eindresultaat is precies zoals we hoopten. Ik zou ze dus zeker aanraden!

- Charlotte

Mooie tuinspiegels

Ons tuintje is niet méér dan een kleine patio van plm. 30 m2. We hebben achter de border aan de muur twee hoge smalle spiegels opgehangen. Het resultaat is verbluffend…. de ruimte heeft er plotseling een dimensie bij gekregen. De bloemenborder en ook de boom worden prachtig weerspiegeld en geven de tuin nét die extra uitstraling die we zochten.
Glasbestellen heeft prima naar onze wensen geluisterd met twee prachtige spiegels als resultaat. Een fijn en vriendelijk bedrijf waar goed werd gecommuniceerd en met uitstekende service. Als ik nog eens iets nodig heb in die richting zal ik zeker terugkomen.

- EAM

Helemaal tevreden

Wij zijn heeeeeel tevreden met de glazen keukenwand/spatwand.
Perfecte kwaliteit en de maat was ook tot op de millimeter precies.
Hartelijk dank!

- Dominique

Ik zou zo weer bestellen….

Van het begin af aan heeft glasbestellen.nl meegedacht en zelfs ter plaatste advies  gegeven hetgeen je niet direct van een webshop verwacht, maar zeer gewaardeerd wordt in de zoektocht naar dergelijke oplossingen. Zeer sympathieke medewerkers en kundige monteurs.

Ik zou zo weer bestellen…

- Gerben

Beste service

Bij glasbestellen ben je op het juiste adres voor glasplaten. Ik heb mijn mooie houten tafel een extra chique uitstraling gegeven met een glasplaten. Vanaf de bestelling goed contact gehad met de webshop tot aan de levering in huis. Ondanks alle Corona ellende super snelle service. Top echt waar!

- Nessrine

Geweldig!!

Dank voor jullie meedenken…en top afleveren!!
( bij het afleveren )

- Ch.Verschure

Glazen tafelblad plaatsen

Vanaf de bestelling tot het plaatsen van het glazen tafelblad…in een woord…GEWELDIG !!

- Ch.Verschure

miscommunicatie en negatieve bejegening

Wij hebben een douchewand met deur laten plaatsen door Glasbestellen.nl. Nette mensen over de vloer. Kwaliteit an sich prima. Echter na plaatsing bleken kunststof strips te zijn geplaatst, waarvan wij geen weet hadden en we ook niet in de offerte hebben kunnen vinden en die wij niet mooi en niet prettig vinden. Dit was volgens hun ‘standaard’. Als we deze weghalen hebben we kieren dus dat is geen optie. Gevraagd om een oplossing wilden ze de deur wat verplaatsen maar dan zitten we weer met gaten in de tegels en risico scheuren plus dan sluit de deur niet meer aan op de vloer uitsparing. Daarvoir vroegen ze ook nog 200 euro. Op vragen om bij ons ter plekke een oplossing te bespreken die past wordt niet gereageerd. Tenslotte volgt op een verzoek om dan in ieder geval financieel wat te compenseren een zéér lompe en afwijzende reactie dat wij ‘stilzwijgen willen afkopen’. Jammer. Klantonvriendelijk bedrijf.

- B. van Rosmalen

Reactie van Glasbestellen.nl

Beste Bart van Rosmalen,

Fijn te horen in ieder geval dat de kwaliteit is bevallen en u onze mensen als net heeft ervaren. Wel betreuren we dat u het verdere verloop als klantonvriendelijk heeft ervaren en lomp - dit is in ieder geval niet onze bedoeling geweest.

In het voortraject is naar ons weten al onze communicatie correct, snel en volledig geweest. We doen even de aanname dat dit ook een van de redenen is dat u uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Wij hebben u een volledig uitgeschreven offerte toegestuurd voor een douchecabine waar per positie staat vermeld welke onderdelen verwerkt worden. Hierin worden ook een siliconen afdichtprofiel voor onder en een 90 graden magneetprofiel benoemd, die gebruikt worden om de ruimte onder een douchedeur waterdicht te maken en een deur en wand in de hoek op elkaar te laten afsluiten. U heeft akkoord gegeven op deze offerte en hierop aanbetaald waarna wij volgens de offerte zijn gaan produceren en bij u zijn komen plaatsen. Dat u beschrijft de strips niet in de offerte te hebben kunnen vinden verbaasd ons eerlijk gezegd.

Nadat de cabine volledig gemonteerd was gaf u aan niet van plastic / siliconen te houden en dat dit niet gecommuniceerd was. Dit laatste is wel degelijk het geval en terug te vinden in zowel de offerte als orderbevestiging die u per mail heeft ontvangen. Wellicht hadden we nog duidelijker kunnen/moeten communiceren wat verwerkt wordt. Uit coulance hebben wij daarom voorgesteld een nieuwe deur met aangepaste maten te produceren en deze te monteren voor een bedrag van €197, wat onder onze kostprijs is. Aangezien wij exact hebben geleverd wat was aangeboden dachten wij hiermee een zeer schappelijk voorstel te hebben gedaan. Wij hebben tot 6 maanden na ons voorstel geen reactie op mogen ontvangen en na 6 maanden reageert u met een tegenvoorstel voor een financiële vergoeding. Indien wij hiermee akkoord gaan zou u afzien van verdere verzoeken richting ons. Wij zijn inderdaad niet akkoord gegaan met uw verzoek het op deze manier af te kopen.

Met vriendelijke groet,
Team Glasbestellen.nl

Top werk geleverd

Vanaf het eerste contact met Martijn zijn we vriendelijk, kundig en snel geholpen.
Snelle montage, vriendelijke medewerkers. Kortom top service met een top resultaat.

We zijn blij met onze glazen balustrade.

Bedankt Martijn en je team.

- Niels van Anrooij

Top service, nog aardig ook.

Beloopbaar glas is niet goedkoop. Maar als je dan toch veel geld uitgeeft, wil je graag dat je er iets goed voor terugkrijgt. En dat zit wel goed bij Glasbestellen.nl.
Er moest worden samengewerkt met onze aannemer en dat viel niet altijd mee, omdat de plannen een paar keer wijzigden. Maar de mensen van Glasbestellen.nl bleven telkens meedenken en vooral goed advies geven.
Zowel de mensen op kantoor als de installateurs zijn zeer ervaren en heel vriendelijk. De antwoorden komen altijd snel en er wordt echt meegedacht.
Het glas ligt er inmiddels in en ziet er prachtig uit. Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

- Wiko

De lat lag hoog!

De lat lag hoog voor jullie wegens een teleurstellende ervaring elders. Samen met de bezorger de hardglazen keukenwand met eigen foto zeer kritisch bekeken. Mijn complimenten!!! Supersnelle levering, snelle reacties op mail en dan ook nog een geweldig resultaat. Superblij!!!! Dank jullie wel!!

- Monica

Van A tot Z echt goede service!

Vanaf opvraag informatie, het inmeten, opmaak offerte, reactietijd en het plaatsen van onze douchewand zelf: Persoonlijk, professioneel en perfect geplaatst!

- Carmen

Zoals het hoort

Zelf gemeten, bestelling gedaan en binnen enkele weken mooi op tijd geleverd. Prima kwaliteit! Zelf monteren gaat goed als je de instructies op de site volgt, deur past perfect.

- Peter

Heel goed!

Vakmensen, zowel kantoor als plaatsing. Goede communicatie, afspraken worden nagekomen en aandacht voor detail is top.

- Kees

Wouw super

Heb een douchedeur en glazen wand besteld ben héél vriendelijk geholpen de medewerkers waren vriendelijk en vlot werkten het netjes af ik vind ze gewoon SUPER!!!

- Ans

Douchedeur op maat

Goede service
Snel en netjes geleverd
Precies op maat

- Michel

Vakwerk

Erg blij met het resultaat! Denken mee, zijn snel in communicatie, goed contact en perfecte uitvoering.

- Jasper van der Bijl

Keukenglaswand

Super vriendelijke medewerkers, erg behulpzaam en deskundig. Ze denken goed mee en advies is vooral gebaseerd op klantwens. Ze geven je echt het” klant is koning” gevoel.
Plaatsing verliep ook keurig volgens afspraak en netjes.
Prijs-kwaliteit is ook prima en zeer zeker een aanrader!

- Munesh

Super service.

Wij hebben een douchedeur op maat besteld en 5 glasplaatjes.
Na bezichtigen van de site.
Wij zijn zeer tevreden met onze aanwinst.
Super vriendelijk telefonisch contact.
Zeer vakkundig uitleg over de producten van topkwaliteit.
Meedenkend bedrijf.
Nogmaals bedankt.

- Frans en Ellen van der Meijden

Mooi douchekabine

Ben zeer tevreden. Vlotte afspraak voor het inmeten en daarna vlotte plaatsing ziet er geweldig uit helemaal naar wens

- Olaf kee

Douchecabine op maat!

Mijn ervaring met glasbestellen.nl is uitstekend! Van aanvraag tot afwerking zeer vlot verloop. Goed meegedacht en een tot op de millimeter passende douchecabine geplaatst! Vakwerk zonder fratsen.

- Stefan Schoonen

Aanrader

Voor het plaatsen van een glazen achterwand in de keuken en een douchewand via vrienden bij Glasbestellen.nl uitgekomen.Na een vriendelijke telefonisch overleg nog dezelfde dag de offerte gekregen.Levertijd zoals omschreven in offerte en plaatsing door monteurs die weten wat ze doen.Zonder enige beschadiging douchewand door trapgat naar de 1e etage gekregen en alles netjes afgewerkt en opgeruimd.Zoals in de titel een Aanrader.

Dave

- Dave

Plaatsen glazen tussendeur

Vanaf het eerste contact met Glasbestellen tot en met de oplevering van de glazen tussendeur liep het gesmeerd. Wat een geweldig klantvriendelijk bedrijf is dit. Van het uitbrengen van de gespecificeerde offerte, van het zeer vakkundig inmeten van de te plaatsen deur tot het monteren van de deur. Niets dan complimenten!

Kees

- Kees Beentjes

plaatsen douchewand en deur op maat

We hebben een oud huis en de muren lopen niet recht. Dit was een uitdaging! Er is goed meegedacht om een mooie douchewand en deur op maat te plaatsen. Ik heb dit bedrijf als zeer klantvriendelijk ervaren. De monteurs zijn kundig en zeer vriendelijk!

- inez wolters

Meedenken en meeleven

De medewerkers van glasbestellen.nl hebben hun uiterste best gedaan zich in te leven in de situatie. Er is een goede oplossing voorgesteld en ook toen de eerste deur kapot ging (door onze schuld) werkten ze mee aan een sympathieke oplossing. Voor herhaling vatbaar!

- Kita

Geweldig

Super tevreden….heel vriendelijk te woord gestaan, goede service, zeker aan te bevelen en heel erg blij met onze prachtige tuinspiegel echt schitterend

- Leo en Joke Braber

super

voor een lastige douchedeur is er een super oplossing gekomen.
Zeer fijne ervaring met zowel emailcontact, opmetingen, plaatsing, afhandeling en vakwerk.

zeer nauwkeurig met het nakomen van de afspraken met zelfs een beetje extra.

Zeker een aanbeveling waard.

- christy

Gewoon goed :-)

Een hele kleine onhandige doucheruimte met een ietwat grote wastafel tegenover de douche en dus weinig of geen ruimte voor een douchescherm – dacht ik. Glasbestellen.nl bewees het tegendeel. Het kon en groter dan ik had gedacht, mooier dan ik had bedacht en sneller en prettiger dan verwacht. Gewoon goed dus. Heel veel dank! A.P.

- A.P.

Douchedeur met zijwand op maat

Misschien wordt het eentonig, maar weer een tevreden klant van Glasbestelllen.nl
Bij hen een douchedeur met zijwand besteld en laten plaatsen, voor een vijfhoekige douchebak die een stukje ingebouwd is in een nis, waarbij de zijwand gedeeltelijk voor een raamkozijn zit.
Zag dit zelf niet helemaal zitten, maar voor Glasbestellen.nl was dit geen probleem.
Veel advies gevraagd en gekregen met als uiteindelijk resultaat een perfecte douchecabine.
Offertes waren duidelijk met korte toelichting en omschrijving van o.a. merk en types.
We zijn dan ook zeer tevreden met deze levering en plaatsing. Dit alles voor een concurrerende prijs.
Petje af voor Glasbestellen. nl en kan hen aan iedereen aanbevelen.
Indien u op zoek bent naar “glas op maat”, vraag dan bij hen advies of een offerte aan.
Kunt u hetzelfde ervaren.

- JackvM Zaanstad

Vakmanschap met Gouden Griffel

Vanaf het 1e contact over eventuele mogelijkheden t/m plaatsing, een absolute verademing!
Er wordt meegedacht, het inmeten, het plaatsen, het contact in 1 woord Vakmanschap.
De achterwand moest via het dakterras de heren hebben dit samen zeer vakkundig gedaan.
Wij zijn heel blij met de douchedeur, en de prachtige achterwanden in de keuken!

Glasbestellen dank jullie wel!!!

Vriendelijke groet Fam.Tekeli-Pels

- Fam.Tekeli-Pels

Nieuwe douchedeur

Vanaf de bestelling tot en met het bezorgen van onze nieuwe douchedeur is alles perfect verlopen. De bestelling was gemakkelijk te plaatsen, er werd binnen de afgesproken levertijd geleverd, de deur ziet er perfect uit met een prachtige kopse kant en last but not least: de bezorging was heel zorgvuldig.

- Gea Hoekstra

Super goede service en een super mooie glazen keuken wand

Ik kan niet anders zeggen dan een woord geweldig. Een hele mooie mat witte achterwand bij de keuken super strak geplaatst. En de communicatie is ook echt heel goed daar kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Complimenten voor iedereen. Wij zijn super blij met onze achterwand. Groetjes uit volendam

- Kayleigh

Super resultaat en zeer prettige samenwerking!

We zijn heel blij met onze glazen balustrade, het is precies geworden zoals we in gedachte hadden! Waar we ook bijzonder tevreden over zijn is het proces er naar toe, hele prettige communicatie en ook snelle reacties bij vragen. Dat zien we vaak anders. En Paul, die samen met zijn collega het glas heeft ingemeten en gemonteerd is naast heel kundig ook ontzettend klantvriendelijk! Ze hebben zelfs het glas nog schoongemaakt en alles stofgezogen, dus heel netjes achtergelaten. Ik zou Glasbestellen.nl zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

- Kristin van den Hooff

Super mooi product en een onwijs goede service, allemaal top!!!

Wij hebben bij glasbestellen.nl een douchewand met vaste zijwand besteld. De eerste contacten waren al super en er werd heel fijn meegedacht. De deur en wand zijn van super mooie kwaliteit en zijn erg mooi afgewerkt. Ik kan alleen maar lof hebben over de afhandeling en kwaliteit van dit bedrijf.

Dikke pluim voor jullie!!

- J. Van Gerven

Top bedrijf

Een klantvriendelijk bedrijf met veel verstand van hun werk. Werken ontzettend netjes en de profesioneel. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Zeker een aanrader!

- Siro Matewosjan

Super goede service

Zeer goed en snel geholpen, aardige mensen en behulpzaam met samenstellen van douchewand en douchedeur.

- Bob

Uitermate vakbekwaam en klantvriendelijk

Zojuist douchewand laten plaatsen door Glasbestellen.nl. Was 10mm dikke glaswand van 200X180 cm, dus hele kluif om naar boven te krijgen, was mijn gedachte. Niet voor de vakmensen van Glasbestellen.nl, zonder beschadigingen soepel naar boven getransporteerd en op zijn plaats gemonteerd. Daarna. heel belangrijk voor de afwerking, super netjes afgekit. Dikke pluim voor dit bedrijf! Echte aanrader! Hartelijk bedankt en veel succes verder!

- Corne Somers

Uuuiiittteeeerrrmate tevreden.

Hallo hallo. Ik zou u allen graag willen mededelen dat ik na een aantal loze beloftes en grote irritaties een beetje de moet in de verbouwing kwijt was. Deze mensen en hun ervaring hebben ons weer een lichtpuntje aan het donkere eind laten zien. Ik had gewild dat ik een glazen huisje had kunnen laten bouwen. Subliem. Gr maus

- Maurice kuijs

ZEER TEVREDEN!!!!

Na veel zoeken om een gepaste douchedeur te laten maken zijn wij bij glasbestellen zeer goed geholpen. Keurige service en het plaatsen van de deuren is zeer netjes gedaan. Na afloop alles keurig opgeruimd. Kortom wij zijn heel tevreden en gaan zeker meer bestellen om om huis nog mooier te maken.

- Natascha Smid

Blij en zeer tevreden

Wij hebben een betrekkelijk kleine doucheruimte waarvoor geen oplossing gevonden leek te worden vanwege de maten en wensen. Uiteindelijk bij glasbestellen.nl te rade gegaan. Monteurs zijn geweest voor advies en doorspreken van mogelijkheden. Dat wat ik in mijn hoofd had bleek dus, gelukkig, wel te realiseren.
Tussen advies en montage zat slechts een korte periode en nu zijn wij de blije en gelukkige bezitters van een prachtige douchehoek en zijn wij eindelijk af van het ellendige douchegordijn!
Het ziet er prachtig uit. De monteurs waren zeer vakkundig en vriendelijk en werkten rustig en netjes.
De adviezen en communicatie met het kantoorpersoneel verliep ook uiters vriendelijk en alles was uitstekend in orde.

- Peter de Bruin

Douchewand-cabine

Een bijzonder prettig bedrijf om mee te maken te hebben!
Telefoon werd steeds vlot opgenomen door een deskundig iemand en er werd prima mee gedacht hoe in onze specifieke situatie een mooie douche afscherming te maken was met glazen wanden.
Opmeten en plaatsen keurig op afgesproken tijdstippen en vlotte levering/plaatsing. Kon niet beter!

- Joop van den Akker

Prima ervaring!!

Douchedeur voldoet prima aan onze verwachtingen, de contacten met jullie waren prima (professioneel en klantvriendelijk), de levering was conform het toegezegde! Hetzelfde kan gezegd worden van de transporteur, die eveneens professioneel en klantvriendelijk het bestelde afleverde!
Een geheel tevreden klant, Adri Gerards.

- Adri Gerards

Simply the best

Great customer service (top score Martijn), very knowledgeable, prices are competitive for special orders. Fantastic range of colours for coloured glass. Photos of colours on website are true to actual colours. I would recommend this company to anyone.
Pleasure to do business with.

- Carole Jones

Hele prettige service, meedenkend en zeer klantgericht!

Zelden een bedrijf meegemaakt dat zo’n prettige service biedt als glasbestellen.nl .
Heel flexibel en bovenal oprecht meedenkend over de afleverdatum.
Vriendelijk & professioneel, dat is mijn ervaring met dit bedrijf!

- Martine

Prachtig, snel en professionele afwerking

Wij bestelde voor twee douches, 4 vrijstaande douchewanden.
Zowel de opmaak van de offerte (correct), het opmeten en het uiteindelijke afwerken werd zeer vlot en professioneel uitgevoerd.

Dank jullie hartelijk

Pieterjan, Isabel & kinderen

- Pieterjan van Broeckhoven

Prachtige spiegels en vakkundig op gehangen.

Bij mijn bestelling keurig te woord gestaan en advies gekregen door Anita
De tuinspiegels zijn op maat voor mij gemaakt en waren zelfs binnen de afgesproken tijd klaar.
Ze zijn keurig opgehangen en erg netjes en vakkundig omlijst.
Helemaal super!
Mijn tuin lijkt ruimer en rustiger.
ze waren niet goedkoop maar ik heb wel waar voor mijn geld. Ben heel erg tevreden!
Ik hoop dat de foto die er van gemaakt is op de site komt! Dank je wel.

- Karin van Knegsel

Reactie van Glasbestellen.nl

Beste Karin,

Bedankt voor deze lovende woorden! We hopen dat u veel plezier zult hebben van de spiegels.

Groeten,
Team Glasbestellen.nl

plaasten glazen keukenachterwand

Wij hebben het glas nu een maandje zitten,Ik was heel erg te spreken over de communicatie ,prijs en kwalitteit verhouding.
Ze kwamen het beste uit de bus en met heel veel goede reviews.
Het ziet er top uit!Jammer dat het laatste/kleinste stukje te hoog was, maar dat hebben ze zsm opgelost!We zijn er erg blij mee, zeker een aanrader!

- M.Meije

Goede service

Snelle en fijne communicatie met klantenservice.
Douchewand was niet goed gemaakt helaas, maar direct is er een nieuwe besteld en met spoed gemaakt.
Prima aanrader dit bedrijf !

- Sanne Arts

Plaatsen keuken achterwand helemaal top

Vandaag is onze keuken achterwand geplaatst. Heeft wat langer geduurd omdat er een aantal beschadigen op de plaat zitten en glasbestellen.nl accepteert dit gelijk niet en produceren direct een nieuwe. Vandaag bij plaatsen van de plaat blijkt dat toch eerst de afzuigkap gedemonteerd moest worden. Doen de monteurs niet moeilijk over en doen dit in een handomdraai en plaatsen de achterwand en monteren de afzuigkap weer.
Echt een top bedrijf met kwaliteit op de eerste plaats en voordat ze weggaan moet alles goed en netjes zijn. Helmaal top. Echt een aanrader als u een goed bedrijf zoekt.

- M.A. de Haan

Top bedrijf

Vandaag de achterwand van de keuken geplaatst. De monteurs zijn erg behulpzaam en denken mee.
De mensen aan de telefoon denken ook mee daarom nu een top achterwand wat er helemaal fantastisch uit ziet.
Als er mensen zijn die ook glas willen dit glasbestellen.nl een aanrader.

- Marco de Haan

Heerlijke Brabantse ambiance en fantastische service

Dankzij de fantastische service en het vakmanschap is mijn Naos Trefle salontafel weer helemaal de oude. Alle 3 glasbladen gesneuveld, maar met veel inzet van het hele team is het geheel weer compleet en niet van nieuw te onderscheiden. Chapeau voor jullie werk, dank voor de bijzonder prettige ontvangst en als ik weer een klus heb, reis ik weer naar jullie af in Breda voor vakmanschap en Brabantse sferen!

- Jan Wieten

Diverse projecten

Wij hebben al diverse badkamer projecten prettig samengewerkt met Glasbestellen.nl. Prettige communicatie en samenwerking. En nog belangrijker een goed eindproduct conform afspraak geleverd. Top.

- Co

Bestelling glaswand (douche)

Prima bedrijf! Om toch wat meer vertrouwen te krijgen, ben ik eerst even langs geweest in Oosterhout. Daar krijg ik mij goede onderbuik gevoel bevestigd. Men weet gewoon waar ze over praten en geven goede adviezen. Vorige week is de door mij bestelde glaswand keurig bezorgd. En ja het feestje was compleet toen de wand de avond erna keurig op zijn plek stond 🙂

- Ard

Zeer goed

Douchecabine besteld en geleverd gekregen. Prima contact met name via email. Afspraken worden keurig nagekomen. Prijs/ kwaliteitsverhouding erg goed en fijne mensen. Kortom een aanrader!!

- Pieter Valken

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Bij binnenkomst in de showroom meteen vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Er werd de tijd genomen, ook met het kiezen van de juiste kleur werden we niet opgejaagd. Het plaatsen ging snel en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Glasbestellen.nl is zeker een aanrader als je op zoek bent na een mooie, betaalbare keukenachterwand met een goede service en klantvriendelijkheid.

- Debby Diepstraten

Super service en er wordt met je meegedacht

Tijdens de verbouwing was het beloopbaarglas gesneuveld. We hebben veel bedrijven gevraagd voor een offerte en glasbestellen.nl had een goede prijs. Verder werd met ons meegedacht waardoor er veel vertrouwen ontstond. Na het inmeten is het glas besteld, de communicatie en het inplannen van de werkzaamheden was super. De vakmensen die het glas kwamen plaatsen waren dezelfde die het ook ingemeten hadden en dat is fijn. Er wordt netjes gewerkt en de afwerking is super. We zijn zo blij dat we nog een nieuwe offerte opgevraagd hebben. Ik kan iedereen glasbestellen.nl aanbevelen. Van mij krijgen jullie een dikverdiende 5 sterren.

- M. de Jong

Topservice

Goed bereikbaar, vriendelijk, service gericht, meedenkend.

Prima geregeld!

- Remon

Prima service!

Een aantal keer zowel telefonisch als via de mail contact gehad.
Makkelijk te bereiken, duidelijke communicatie, goede service en uiteindelijk natuurlijk een prachtige glasplaat in de keuken!

- Ellen van Veen

Wat een service

Na veel zoeken en uitpluizen zijn we terecht gekomen bij glasbestellen.nl
Afspraak gemaakt om glazen achterwanden te plaatsen in de keuken.
Keurig ingemeten en duidelijk advies, alleen bij aanbrengen van het glas hadden wij onze twijfels over de kleur.
Glasbestellen gebeld en afspraak gemaakt om te komen kijken naar de geplaatste glaswanden en inderdaad dit week te veel af van de kleurstaal.
Er zouden nieuwe glaswanden besteld gaan worden in Duitsland.
De kleur bleek opnieuw af te wijken en nu besloot Glasbestellen.nl om de glaswanden blank te bestellen en zelf op de juiste kleur te laten spuiten.
Opnieuw afspraak gemaakt, de verkeerde glazen achter panelen zijn op een vakkundige en nette manier verwijdert en de nieuwe glas wanden met precisie geplaatst. Alles keurig en netjes afgewerkt, chapeau. Dit noemen wij “SERVICE”. Hier staat de klant nog centraal.

- Familie Pansier

prima service

Prima service en aflevering van onze glazen wanden tbv de douchecabine Idem vwb de achterwand boven de spatrans in de keuken. Snelle afhandeling van meten, bestellen en leveren

- G.C. Wijbrandts

Prettig en professioneel persoonlijk contact

Prettig en professioneel persoonlijk contact.
Prima levertijd.
Goede informatievoorziening (orderstatus en aflevermoment).
Zeer mooi resultaat!

- Erik Nieuwenhuis

Tevreden klant

Aantal keer telefonisch contact gehad om mijn vragen beantwoord te krijgen. Ze namen hier de tijd voor en alles werd duidelijk uitgelegd. Kleur bepalen was nog even lastig omdat ik een kleur kaartje bij de doe het zelf winkel had uitgezocht maar ook daar hebben ze me goed in geadviseerd.

Toen ik uiteindelijk mijn platen binnen kreeg was ik super gelukkig. Prachtige kleuren en hij past perfect tussen de muren.

Al met al ben ik een zeer tevreden klant en heb ik ze al bij een aantal collega’s aangeraden!

- Kenna

Zeer goed

Hele vriendelijke ontvangst,alles volgens afspraak en goede tips over kleur.Heel blij met deze keus van Glasbestellen

- P Eikhout

Oplevering

Knap werk geleverd!

- Jonas

op maat gemaakte achterwand en spatrand

Prachtig op maat gemaakte keuken achterwand en spatrand
zeer snel en vakkundig geplaatst onze keuken heeft hierdoor een zeer luxe uitstraling
Helemaal top!

- louise en marc de jong

Zeer positief

Vriendelijk en persoonlijk geholpen. Positieve sfeer.

- wim clements

Top service

Verbouwing badkamer liep qua planning anders, douchedeur besteld maar zou te laat komen. Martijn van Glasbestellen heeft alles in het werk gesteld en de deur is 1 dag later geleverd waardoor de bouw verder kon. Martijn bedankt.

- paul verheij

Goed advies

Net gebeld met glasbestellen.nl omdat ik op zoek ben naar glas voor in een grote lijst. Vriendelijk en snel geholpen met het advies dat dit soort glas niet hun specialiteit is en ik beter naar een lijstenwinkel kan gaan omdat die dit soort glas wel hebben en het meteen op maat kunnen snijden. Top!

- Eric

Zeer goede service

Div vragen gesteld via de mail, en dezelfde dag antwoordt

- Andre

Zeer tevreden

De tuinspiegel is keurig netjes afgeleverd en voldeed helemaal aan de verwachtingen.

- Gerard Enyius

Tafelblad van glas

Hartelijk dank voor het keurig afleveren van de bestelling. De maten waren helemaal goed voor het tafelblad 139,9×59,9cm met een dikte van 1 cm. We hadden nog na gebeld of het een mm kleiner kon aan beide kanten en omdat het blad nog niet in productie was, was dat geen enkel probleem. Het glas ziet er mooi afgewerkt uit en valt perfect in de omlijsting.

- Familie Domen

Mooi tafelblad

Glazen tafelblad 6 mm dik besteld, ca 130 cm x 70 cm.
Keurig geleverd op het afgesproken tijdstip!
We zijn er blij mee!

- Bauke Wijnia

Helemaal top!

1 deur met volledig matglas en 1 deur met een gedeelte gematteerd glas op maat voor mij gemaakt. Keurig op tijd en volgens mijn specificaties geleverd. Deuren en beslag zien er chique uit en ik ben zeer tevreden. Ik wil nog even een speciale pluim uitdelen aan Anita, ze is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het enige wat mis ging waren de ontbrekende lekstrips maar dit was een fout van de transporteur en werd snel naar tevredenheid opgelost. B&B Oosterhesselen

- Ton van Elst

zeer goed

De glasplaat wordt netjes en snel geplaatst.

- Marcel Jongeneel

Perfecte service

Er is bij ons een glazen tafelblad geleverd. Wij kregen bericht dat bij controle was gebleken dat de afmetingen niet helemaal correct waren. Hierna is er zeer goed gecommuniceerd en is uiteindelijk alles goed gekomen en geleverd. Complimenten voor Uw geweldige service.

- Walter van Meer

op maat gemaakte glazen wand en deur

Na zeklf de badkamer te hebben ingemeten en tekening te hebben gestuurd werd al snel contact opgenomen om tekening goed uit te laten leggen. Leuke mensen en ter zake kundig.
Tijdens eerste levering sneuvelde de glaswand, deze werd zonder commentaar keurig opnieuw geleverd.
De deur heeft afwijkende vorm door afscheidingswandje, dit was perfect ingezaagd.

Ook met vragen tussendoor over ophangen van de deur en afstellen scharnieren, perfect geholpen.

Zeker voor herhaling vatbaar!!

- Raymond de Reus

Prima service, prachtig glas

Glazen tafelblad besteld. Goede communicatie vooraf en perfect afgeleverd.

- Niels

NIet goed gegaan, toch opgelost

Ik heb vorig jaar een achterwand besteld en de verkeerde ontvangen, daarvan was ik mij toen niet bewust. Ik heb het opgehangen en het zag er goed uit. Dit jaar bestel ik dezelfde, maar ontvang een andere (in vergelijking met de vorige). Na zoeken samen met de medewerker van glasbestellen, waren we erachter gekomen dat de 1e levering verkeerd was. Ze hebben mij een “foute” toegestuurd, zodat ik toch 2 dezelfde heb. Goede service, ik ben goed geholpen aan de telefoon. Heel netjes!

- Johan Nijdam

Garantieservice

Niet alleen de prijs was zeer scherp, ook de garantieservice was supersnel. Zondag mail gestuurd dat de deur iets was gezakt, maandagochtend gebeld door glasbestellen.nl en dezelfde middag stonden de monteurs op de stoep. #tevredenklant.

- Henk Lowenthal

Douchewand op maat

Uitstekend product, prima oplossing, constructief op maat advies, goede communicatie, snelle levering en uitermate professionele werkwijze en prettige vaklui.

- Richard van der Horst & PAtricia van Wegen

Keurig

Alles verliep op rolletjes. Van aanvraag t/m levering. Informatievoorziening was prima. Niets dan lof

- Leuftink

Klant Noord-Limburg

Normaliter komt Glasbestellen.nl niet zo snel in Noord-Limburg. Voor mij maakten ze een uitzondering en dan voel je je als klant direct al belangrijk? Het telefonisch contact en advies verliep prima en het inmeten idem dito. Paar weken wachten en dan is het zover. Ik ben erg blij en tevreden.

- Kristel Fleuren

Helemaal goed!

Gedegen advies, mensen van vlees en bloed aan de telefoon,die ook behoorlijk verstand hebben van glas. Das best bijzonder toch zo’n combinatie..
De glasplaat ziet er geweldig uit!
Kortom dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen!

Ed de Jong

- ed de jong

Zeer tevreden!

Afgelopen week is de glazen achterwand in onze nieuwe keuken geplaatst. Het resultaat overtreft mijn verwachtingen.
Goede voorlichting, snelle service en vlotte afhandeling.
Maar één woord: prima!

- Jacomijn

Geweldige service glasbestellen.nl

Wil heel graag een grote pluim geven aan glasbestellen.nl. Een misverstand werd gelijk opgelost, ontzettend aardige correspondentie gehad met Martijn, aflevering ging vlekkeloos op de beloofde datum en tijd. De jongen die de spiegel leverde was al net zo behulpzaam en aardig als Martijn. Bedankt dat jullie een bedrijf zijn die een verschil maken.

- gerrit jan

Prima service

Was geen klant bij deze firma, maar had alleen advies gevraagd hoe een voor mij groot probleem op te lossen. Kosteloos werd mij het geadviseerde toegestuurd. Het was geen grote order maar ik was geholpen. Prima service.

- Wil Ephraim

slechte uitleg.

Heb 2 keukenwanden besteld, uiteindelijk na 6 weken geleverd, passen deze niet omdat er door hun op papier geen uitleg wordt gegeven hoe je moet meten en waar je rekening mee moet houden. Aan de telefoon voordat je besteld geven ze aan dat ze automatisch rekening houden met marges aan alle kanten. Je krijgt de tekening ter goedkeuring en er staat in zijn geheel niets vermeld waar je op moet letten voordat je de maten op de tekening goedkeurt. Heb de maten op de tekening gecontroleerd en waren juist weergegeven, de maten van muur tot muur. nu blijkt dat ze helemaal geen marges maken en er staat ook in zijn geheel niets vermeld dat je daar rekening mee moet houden.
Heb gebeld maar blijven volhouden dat de maten zijn goedgekeurd en los het maar zelf op.

- Van Veen

Top service

mooie doucecabine en zeer goed en vriendelijk geholpen.!! Ook al je achteraf een vraag hebt… Dat zie je wel eens anders.

- Lodewijk Esser

Zeer goede service!

Ik heb laatst een glazen achterwand besteld en ben helemaal tevreden. De wand ziet er prachtig uit en het is fijn dat standaard alle RAL-kleuren gespoten kunnen worden.
Ook vind ik de klantenservice van GB erg goed. Ik kreeg steeds snel en adequaat antwoord op mijn vragen.

- Kemperman

glazen tafelblad

prima afspraken gemaakt met Wally.
De levering geheel volgens afspraak.

- bob loose

Zeer tevreden

Mooi spatwand. Mooi gemonteerd. We zijn er zeer blij mee.

- Shiva

Duidelijk en kloppend

In eerste instantie me verdiept in de mogelijkheden en toen al erg netjes geholpen. Een aantal weken later alsnog besteld en ik ben zeer tevreden met de service en het product. Alles is zo georganiseerd dat er weinig communicatie nodig is, en als je dan toch behoefte hebt aan communicatie (wij wilde de aflever datum verzetten, en toch nog wat montage advies) dan is het contact vriendelijk, duidelijk en doeltreffend. Erg prettig om te merken hoe ze het hele proces simpel houden.

En de keuken? Die ziet er gelijk een stuk mooier uit 🙂

- Allard Bentvelsen

Helder of Mat

Een helder glazen achterwand besteld voor de keuken.
Door een miscommunicatie werd er een matte wand geleverd in plaats van heldere.
Het probleem voorgelegd en in overleg is het zeer netjes opgelost!

- Branderhorst

Zeer tevreden

Top service.
Ik had ‘helder’ glazen keukenwand besteld, maar mat geleverd gekregen.
Toen we ze tegen de muur hebben geplaatst hebben we ontdekt dat het Mat was.
Contact opgenomen, en probleem uitgelegd.
Er zal een nieuwe verzonden worden binnen 4 weken.
Goede NAV service.
Bedankt
Benny

- Benny

WOW!

We hebben de dames en heren van Glasbestellen een mooie uitdaging gegeven: een keukenachterwand van ruim 3.50m bij 1.60m (dus meer dan 5.5 vierkante meter) gespoten in kleur, met gaten voor een verlichte plank, de afzuigkap en twee stopkontakten.

Maar het resultaat mag absoluut spectaculair genoemd worden! We zijn er heel erg blij mee.

Glasbestellen heeft de wand keurig geplaatst en afgewerkt! Zeer tevreden!

- Erwin Werkman

zeer tevreden

1)bestelling ging perfect.
2)een aanpassing aan de gedane bestelling ging zonder enig probleem.
3)levering was correct volgens afspraak.
4) het geleverde was volledig naar verwachting.

- J.N.M. Lahaye

Bijzonder tevreden

De vlotte samenwerking en zeer professionele aanpak heeft ons zeer aangesproken.
De nette prijs was meegenomen.
Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken achterwand.

Super gedaan.

Met vr groet,
Oudie en Qiqi.

- Oudie en Qiqi

Ze kunnen helemaal geen glas buigen

Helaas is er best wat te vinden op deze website dat ze ook glas kunnen buigen maar ze blijken dit helemaal niet te kunnen. Is niet erg netjes als je het wel op je website zet maar als er dan iemand naar vraagt je het helemaal niet blijkt te kunnen.
Ik kreeg wel snel een reactie na mijn aanvraag voor een offerte.

- Arjan Bouckaert

Glazen douchewand op maat

Wij zijn tevreden over de glazen douchewand die door glasbestellen.nl op maat is gemaakt en geplaatst!

- Van Bekkum

Super tevreden

Bij dit bedrijf prima geadviseerd ,afspraken nagekomen en een prachtige douchewand met zijpaneel geleverd,zijn zeer tevreden. Ook het plaatsen ,perfect.

- Elly

Prima advies en levering

Goede service, fijn personeel wat meedenkt m.b.t tot het soort tafelglas met een gat in de midden en heel mooi glas geleverd en randen geslepen.

A. Bos

- A. Bos

prima levering en nazorg

zeer goede ervaring zowel met bestellen, leveren als nazorg. Controle op juistheid van de bestelling, accurate informatie over levermoment en uitstekende nazorg met het naleveren van missend onderdeel.

- Edwin

Prima service

Snelle vlotte levering met goede duidelijke afspraken. Reactie via de mail is erg snel. De service bij het leveren was erg vriendelijk.

- T. van Steenbergen

Super service

Goede service, fijn personeel wat meedenkt en heel mooi glas geleverd.
Wij zijn blij met onze wanden en spiegel op maat in onze badkamer.

- Sanne Dijkers

Prima!

Wij hebben twee douchewanden en een deur laten plaatsen. Het is vakkundig opgemeten en gemonteerd. Bij de douchedeur vroegen wij ons af of hij wel was gecoat. De andere dag stond er al iemand om de douchedeur te controleren en te coaten. Het is spannend om een op maat gemaakt douchehoek te laten maken. Dit is mede dankzij Glasbestellen naar onze tevredenheid verlopen.

- Anneke

Zeer tevreden

Uitstekende service, advisering en meedenken over het aanbrengen van de spiegel.
De hal heeft een enorme uitstraling gekregen.
We zijn trots dat we hem dankzij jullie advies hebben kunnen plaatsen.
Met grote dank aan Anita voor de perfecte samenwerking! TIP/TOP! Noortje.

- Noortje Kuipers-van Gijn

Prima werk

Na dat ik alles opgemeten had , heb ik eerst even gebeld na glasbestellen waar ik rekening mee moest houden .
Die mevrouw achter de telefoon vertelde me waar ik rekening me moest houden ivm de afmetingen
Na levering was alles perfect op maat , ook de stopcontacten , ook kleur is goed.
zelf gemonteerd ( is gemakkelijke als ik dacht )

- leijen

Fantatische spatwand keuken

Vlotte communicatie voor levering in België, eenvoudige
betaling en correcte levering.
Spatwand zelf geplaatst: wat een meerwaarde voor onze keuken.

- Sinnaeve Martin

Prachtige kleur en fijne samenwerking.

Langs deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor de samenwerking. Dankzij jullie zoektocht naar de juiste kleur voor de glazen keuken achterwand past deze nu perfect bij de flexa early dew kleur op m’n wanden. Het is écht prachtig geworden! Ik ben er enorm blij mee.

- Van de Ree

Mooie strakke tuinspiegels

De tuinspiegels, die wij op maat bestelden, zijn geheel naar tevredenheid. Mooi strak, een aanwinst voor onze tuin. Wij kunnen de spiegels van de firma Glasbestellen.nl van harte aanraden.

- Fam. van Piggelen

mooie spiegel precies op maat

Onze bestelde spiegel voor het toilet liet niets te wensen over. Keurig gemaakt en korte levertijd, goede prijzen. De maten waren precies zoals we hadden door gegeven. Heel tevreden en zullen zeker in de toekomst weer contact opnemen !

- Rudy Johannes

Erg mooi glas

Heel mooi glas bestellen ging soepel netjes geholpen en levertijd is prima.
TOP

- M.Middelberg

Douchedeur

Super service!!! Lieve betrokken mensen die proberen mee te denken en ook nog eens een mooi product kundig plaatsen. Wij komen zeker terug!

- Rekers

mooie deur

We hebben nu een mooie deur. We hebben deze met inmeten gekocht. De deur zelf was perfect alleen waren er problemen met de afsluitende strip. Er was een magneetstrip nodig maar dat had de monteur niet opgemerkt waardoor de deur niet sloot. Uiteindelijk is het fantastisch opgelost door glasbestellen.

- arjan spa

Uitstekende service en expertise

Heel blij met het meedenken van Anita over een oplossing voor onze afwijkende maat douchewand. Uiteindelijk is deze met een steiger geplaatst en keurig gemonteerd!

- AM Oosterbaan

Juiste afspraken

Een goede communicatie en correcte afhandeling voor een mooie tuinspiegel!

- Bjorn

Zeker aanrader

Geleverd: op maat gemaakte glazen wand met deur voor douche.
Omdat de wanden niet recht waren is alles goed ingemeten en hebben ze een prachtige wand afgeleverd.
Vriendelijk, goede en snelle communicatie, denken mee. Ook de monteur had veel ervaring en wist waar hij mee bezig was.

- Edwin

Snel, vriendelijk, top!

Hele snelle e-mail communicatie, meedenken met oplossingen, prima levertijd, vriendelijk aan de telefoon. Wij werden er heel vrolijk van!

- M. van Dijk

Prima service

Eenvoudig bestellen, goede communicatie en snelle levering! Mooi resultaat, bedankt!

- Lizette

Prima service

Fijne website met goede omschrijvingen, veel keuze. Mijn bestelling was bij de geplande levering niet compleet. Ben hier door glasbestellen vooraf over gebeld en enkele dagen later belde ze opnieuw dat het compleet was.
Aanrader.

- Bas vd Broek

Super Service …

Vanaf het moment van offerte aanvraag, tot aan de plaatsing, met daartussen een bezoek aan het bedrijf en verscheidene malen telefonisch contact over hang en sluitwerk: alles even prettig en zorgvuldig. Ik beveel Glasbestellen.nl van harte aan, en wens het bedrijf alle succes.

- Kees & Mathilde

Perfect, aanrader

Na vele zoektochten en prijsvergelijkingen bij Glasbestellen.nl terechtgekomen. Heel simpel om je bestelling te plaatsen en veel keuzes. Zeer behulpzaam wanneer je het even niet weet wat je moet invullen. Was even spannend of de glasplaat paste. Op de millimeter nauwkeurig fantastisch. Aanrader

- Peter Scheer

Snelle service en deskundig advies

De gebruikersvriendelijke site van glasbestellen.nl was de reden dan ik na diverse sites bezocht te hebben weer terug kwam op deze site. Duidelijk, makkelijk en meteen inzicht hebben in de prijs van het product is erg prettig. Bovendien werd ik deskundig en prettig geholpen aan de telefoon toen ik met vragen zat. Ook met het ophalen van de douchewand kregen we een prima service door erg vriendelijke medewerkers. Een aanrader!

- Karin

Zeer deskundig en service gericht

Na wat onprettige ervaringen bij dit bedrijf terecht gekomen. Wat een openbaring, service en deskundig advies staan voorop. Zeer klantvriendelijke benadering en zelfs bij een te laat besteld product is er alles aan gedaan om het toch op tijd af te leveren.

- Hans van Dorsselaer

plaatsing keukenachterwanden

Na wat probleempjes met de levering, waarvan we continue van op de hoogte werden gesteld zijn de drie keukenachtewanden geplaatst.
Monteurs verstaan hun vak en het ziet er pico bello uit.

- F. Segers

advisering bij discussie over slagvast glas

Via Google bij Glasbestellen.nl terecht gekomen. Op mijn vraag om advies werd ik buiten gewoon snel en deskundig geholpen. Heerlijk ouderwetse service, waar zie je dat nog?
Complimenten voor het geleverde bruikbare advies. nogmaals hartelijk dank

- jan wilmer

gaat m niet worden

Glas besteld na keurig maat ingevoerd op de site. Dubieus resultaat met als gevolg een wand die veel te hoog is. Op mail wordt niet gereageerd. Alle positieve reacties ten spijt: voor mij slecht

- van dam

Super !!!

Voor de achterwand onder de afzuigkap lang lopen zoeken naar een oplossing totdat ik via Google terecht kwam op glasbestellen.nl. Maat opgegeven, op de mm nauwkeurig, en enkele weken later kon ik deze ophalen. Speciale kit gehaald en op de muur geplakt. In 1 woord, super, paste precies en hoogwaardige kwaliteit.

- Jan Looy

Super

Super mooi, strak. Goede service. Snel geleverd!

- Patricia

super

100% tevreden echt waar voor mijn geld
beslist een aanrader! !!!!!!

- Henry v Berendonk

Super service

Via Glasbestellen.nl een losse glazen wand en deur besteld, netjes door de verkoopster gebeld en alles doorgesproken. Nette offerte gehad en 3 weken na offerte is het glas geleverd door een vriendelijke medewerker.

Montage stelde weinig voor en alle materialen passen goed en sluiten perfect aan!

Aanrader!

- van Essen

Prima adres

van offerte tot de afwerking bij ons thuis.
gewoon super, Ik heb diverse keren gebeld, altijd zeer correct en vriendelijk geholpen, man die kwam opmeten had er echt verstand van, ik bestelde eerst een glazen schuifdeur, toen de man die had opgemeten, adviseerde hij me over glazen wanden in de badkamers, alsook de spiegels.
het resultaat is verbluffend; alles paste perfekt, de man die kwam opmeten, was dezelfde die kwam plaatsen, nu samen met een collega.
dat gaf gelijk vertrouwen, snel en vakkundig gemonteerd, alles opgeruimd en schoongemaakt, top
p.s. als Anita ooit zonder werk zou komen te zitten, bij ons op het bedrijf kan ze gelijk beginnen.

- Antoin en Anne-Marie

Super service!!

Heel goede service ,zeer vriendelijk geholpen en extra snelle levering omdat ons huis te koop staat , en wij een lelijke wand in de keuken hadden ,kwamen ze hem persoonlijk brengen

- Monique

Spiegeldeur

Omdat 1 spiegeldeur van onze 3-delige kast kapot is moeten wij een nieuwe bestellen. Onze keus viel op Glasbestellen.nl. Het is jammer dat we te horen kregen dat Oosterhout geen productie heeft, waar wij de kleur kunnen zien. Bij andere reviews zie ik dat er sprake is van een showroom, een stukje spiegelglas laten zien lijkt mij dus niet zo moeilijk. Of stuur het op desnoods.
Nu zouden wij zonder enige referentie een spiegeldeur moeten bestellen!
Yvon

- Yvon

Plaatsen keukenachterwand in nieuwe keuken te Rotterdam

Mijn ervaring met glasbestellen is niets anders dan een zeer positieve ervaring voor mij geweest. Van offerte tot opdracht en plaatsen is bij opgevallen dat de werknemers zeer goed mee denken met en rekening houden met de klant. Uiteindelijk is het resultaat erg mooi geworden en heeft de keuken een luxe en moderne uitstraling gekregen die ik voor ogen had.

- Marcel

Niet van deze tijd!

Dat er nog zulke bedrijven bestaan!
Fantastisch!!
In één keer alles correct, tot en met de plaatsing van het glas langs de trappen, het glas achter de aanrecht, de grote wandspiegel met verschillende gaten en de douchedeur.
Het was mij een waar genoegen met jullie zaken te doen.

- ASB Den Haag

Top!

De website werkt uitstekend en is zeer gebruiksvriendelijk.
Het uiteindelijk geleverde product laat ook niets te wensen over.

Daarnaast telefonisch altijd netjes te woord gestaan en ook vriendelijk ontvangen in de winkel bij het ophalen.

Al met al een goede ervaring.

- Edwin Wiek

Service & kwaliteit

Een aantal weken geleden waren we op zoek naar een tuinspiegel.
Meestal verweren deze na een tijdje en toen kwamen we op de site van Glasbestellen.nl
Daar verkopen ze speciale spiegels die geschikt zijn om buiten te gebruiken.
De showroom bleek zelfs niet ver bij ons vandaan te zijn zodat het gemakkelijk was om even een kijkje te gaan nemen.
We hebben eerst met Anita contact gehad waar we erg vriendelijk telefonisch door te woord werden gestaan.
Ze beloofde me om binnen een uur een offerte via de mail te sturen met de diverse mogelijkheden wat randen en de breedste daarvan betrof.
De prijs viel ons reuze mee, we hadden een veel hoger bedrag in gedachten.
Daarna zijn we in de showroom ontvangen door Anita, ook nu weer erg vriendelijk, deskundig advies gekregen en wat we heel prettig vonden was dat er helemaal niet opdringerig gedaan werd of dat je bv nu moet beslissen zoals je tegenwoordig wel vaker in zaken ervaart.
Overtuigd waren we beiden meteen dat deze tuinspiegel het moest worden en we hebben hem besteld.
Vorige week was het zover en mochten we hem ophalen, supermooi afgewerkt.
Helaas met het ophangen kwamen we er achter dat we door de spiegel heen de schutting van onze buurvrouw konden zien.
Hierover hebben we met Glasbestellen contact gehad, de reden zou dus zijn dat als er licht achter de spiegel kan je er dan doorheen kan kijken omdat de spiegel als ik alles goed begrepen heb met een speciale coating laag behandeld is.
Het zou opgelost kunnen worden met een dun laagje tempex erachter, dat mochten we gratis op komen halen en dan zou het opgelost moeten zijn.
We werden door Anita ontvangen en geholpen.
Het is snel en eenvoudig opgelost en wij zijn er superblij mee.
De eigenaar van het hoveniersbedrijf wat bij ons wat gedaan had kwam toevallig langs en die vond hem ook supergaaf.
We hebben hem meteen het adres doorgegeven dus wie weet…
Wij kunnen Glasbestellen.nl in ieder geval aan iedereen aanbevelen.

 

- Karin & Bert Ooijen

super gave glazen vloer

Onze glazen vloer ziet er super uit!
Top uitgevoerd mbv aangeleverde mal.
Enig minpuntje was het ontbreken van enige verpakking, geen beschermhoekjes aangebracht. Gelukkig goed gegaan:-)

- R van Rijn

Prima

Prima geholpen. Glas was er op tijd. Medewerkster hielp ook nog mee om het glas in de auto te helpen.

- J. van Campenhout

Snel en goed

Goede service en snelle levering. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar en de wand en deur zijn goed en snel geplaatst.

- Tyrza

Hartstikke tevreden

Bestellen ging vlot en goede service. Opmeten en installeren ging door zelfde persoon en allemaal zeer netjes en vriendelijk. Denkt mee met oplossingen. 100% tevreden

- John

Goede service, mooi resultaat

Ik ben zeer te spreken over Glasbestellen.nl. Er werd heel snel gereageerd op de offerte aanvraag en het inmeten en plaatsen van de glazen keukenachterwand (precies in de gewenste kleur gespoten) ging ook zeer voortvarend. Verder erg vriendelijke en professionele service. Na plaatsing waren er enkele donkere plekken te zien op de muur, waar ook direct en serieus actie op werd ondernomen. Gelukkig zijn de plekken vanzelf weg getrokken en was geen verdere actie nodig. Al met al zeer tevreden met het resultaat en ik zou Glasbestellen.nl zeker aanbevelen.

- Tanja de Nijs

Spiegels snel geleverd!

Spiegels besteld en gevraagd of het snel geleverd kon worden ivm opening. Hier is snel op geanticipeerd en de levering kon (gelukkig) binnen 1 week geleverd worden. De chauffeur zou ons half uur van te voren even bellen en ook werd er een tijdsvlak aangegeven van levering. Allemaal gerealiseerd zoals afgesproken, dus blij en op tijd de spiegels kunnen plaatsen!

- Mariska Breedveld

Prima resultaat

Snel en vakkundig de maten opgenomen, na een paar weken weer de achterwand geplaatst. Ziet er goed uit. Alles precies op maat.

- Annelies

Super behulpzaam mooi resultaat

Erg goed en vriendelijk geholpen in het hele proces. Snelle reactie ondanks diverse keren bellen tijdens het samenstellen van de achterwand.

Overall: top

- Sander

Absoluut top!!!!

Zeer positieve ervaring met Glasbestellen.nl. Niet alleen een goede prijs, maar ook uitermate vriendelijke, correcte en klantgerichte benadering, communicatie en afhandeling. Kwaliteit van de bestelde melkglazen achterwand is uitstekend evenals het plaatsen ervan door de monteur.

- Paul Go

Waarom ik glasbestellen.nl aanbeveel?

1. Van de drie aangeschreven aanbieders reageerde glasgestellen.nl het snelst.
2. De offerte en het telefonisch contact gaven de doorslag: prijs-kwaliteit en professionaliteit kloppen.
3. Binnen de beloofde 5 weken vanaf het eerste contact is de douchedeur met zijwanden geplaatst.
4. De monteurs hebben zeer net werk afgeleverd en alles keurig achtergelaten.

- Alex

Service ++

Kocht een Facet spiegel. De beugel liet los waardoor de spiegel ging schuiven. Beugels op de zaak vervangen en teruggebracht. Helaas bleek er een kras over de hele spiegel te zitten. Geen andere keus dan een (gratis) andere vervangende spiegel te leveren. Netjes opnieuw aangebracht door medewerkers van het bedrijf. Oude spiegel meegenomen. Dat is service. Absoluut aan te bevelen. Kom er absoluut terug.

- Jack

mooi glazen buroblad

glazen buroblad 75 x 150 cm.
ziet er erg goed uit met netjes geslepen randen.
offerte, betaling en levering waren uitstekend geregeld.

- Peter

Klantenservice

Let goed op voordat je iets gaat kopen.
Ik heb een achterwand besteld in mat glas in de ral kleur 9001.
Volgens mij heb ik ral kleur 9010 gekregen.
een e-mail gestuurd met een foto van de achterwand maar daar kwam een reactie op
Van u heeft het juiste geleverd gekregen.
Noch een e-mail gestuurd en daar kwam als reactie op.
We hebben het uitgezocht en u heeft de juiste kleur gehad.

Mijn advies

Eerst echte profstukjes van het glas met de bestelde kleur vragen.
En dat gaan vergelijken met de keuken.

- Henk

Goede klantenservice bij problemen

Nadat we de glazen keukenwand zelf hadden geplakt met kit bleken er na één dag wat vlekken op te zitten. Via de telefoon en e-mail hebben we overlegd en een aantal foto’s gestuurd. Uiteindelijk is er een nieuwe plaat besteld omdat er gedacht werd aan een productiefout. Gelukkig heeft de monteur bij ons thuis eerst geprobeerd de plaat schoon te maken met nagellakremover en niet direct de plaat eraf gesloopt. Hij dacht dat er vet in de poriën was gekomen dat er met gewoon schoonmaakmiddel niet meer uit kwam en dit bleek inderdaad het geval. Achteraf was de nieuwe plaat dus niet nodig, maar we zijn erg tevreden over de klantenservice!

- Lilian

Prima zaak

Goede en snelle reactie op vragen, prima service en zeer klantvriendelijk. Positief ervaren van bestellen tot bezorgen.

- Patric Smits

Audition passed!

I initially had several custom glass cutting projects that I needed to complete, but thought it wise to first ‘audition’ Glasbestellen with one of the projects. (1) The work was completed on time; (2) The quality of the work was excellent; (3) Though their policy is deliver to the front door, their driver brought the tabletop all the way up to my flat –PLUS I had to force him to take a tip and (4) given my experience so far, Glasbestellen will get the contracts for the rest of my project work.

- Rick Cameron

Vakwerk

Nadat ik de maten had doorgegeven en gevraagd of het ook sneller geleverd kon worden, werd er al na twee weken de bestelling bezorgd!
De douche deur en vaste wand gemonteerd en paste zeer goed.
Dikke pluim voor glasbestellen.nl!
Hartelijk dank.

- A.J. Van Hoek

Prima service

Had zelf even tijd nodig om iets moois voor de keukenachterwand te vinden. Ik ging maar niet voor saai en kwam via het advies van glasbestellen.nl op de juist afwerking voor mijn keuken! Vlotte service, goed en professioneel advies, en snelle levering en plaatsing. Ik ben zeer tevreden over glasbestellen.nl!

- Frank van Duist

tevreden klant

Zeer vlotte en correcte samenwerking.goede en vooral juiste informatie.snelle service en vooral zeer goede prijs_kwaliteitsverhouding.kortom wij zijn uiterst tevreden en weten nu waar we moeten zijn als het op glas aankomt.

- jansen P.

Keuken spatwand

Wij hebben een glaswand achter het fornuis laten plaatsen tegen spatten. Dit is heel gemakkelijk schoon te maken en fantastisch om te zien. Het is prima op maat gemaakt en vakkundig geplaatst tegen een redelijke prijs. Wij zijn er zeer tevreden over.

- Jan Franssen

Glaszuiver

Lang gezocht naar een oplossing voor twee douchedeurtjes. Uit veiligheid gekozen voor pendeldeurtjes. Maar wie kan die leveren voor een schappelijke prijs? Gezocht op internet en ben uitgekomen bij Glasbestellen.nl. Keurige offerte, nog extra telefoontje gehad over de hoogte van de knopjes. En bij het afhalen (na afspraak zelfs op zaterdag) kreeg ik alle informatie die nodig was voor een goede plaatsing. Bovendien werden de glasplaten in de auto gelegd en mocht ik toekijken.
De deurtjes hangen inmiddels en alles past precies. Een pluim voor deze opdracht!

- M van Herpen

Uitmuntend

Uitstekende informatie, zeer goede service.
Hier is en voelt de klant zich nog koning.
AANRADER.
Bea Heeren.

- Jan en Bea Heeren

zeer tevreden

goed contact telefonisch en per mail.
Goede vragen over hoe het scherm af te werken.
Prima prijs.
Kortom: tevreden!

- wilms

Prima!!

Makkelijk besteld. Goede prijs en prima geleverd!

- Paul Engelen

Zeer tevreden

Uitstekende communicatie via mail en telefoon. Bij vragen kreeg ik meteen een antwoord.
Levering was prima,stipt en nauwkeurig. Prijskwaliteit zit goed. Een aanrader!

- Leduc

zeer tevreden

goede informatie. Maten doorgegeven en alles netjes via de mail geregeld en snelle levering.
Het glas voor de achterwand van de keuken was perfect op maat en kleur.

- De Ridder

Prachtige glazen wand achter de kookplaat

Gisteren hebben we de glazen platen opgehaald die we daarna zelf achter de kookplaat hebben geplaatst. Het ziet er prachtig uit, precies zoals we het graag wilden. Het glas is heel helder, zodat de lichtgrijze muur erachter mooi te zien is. Met de meegeleverde afdekdopjes is het helemaal af nu!
Bedankt voor de snelle levering en de vriendelijke telefonistes.

- José van Doorn

Prachtige keukenwand

Van de week heb ik de keukenwand van prachtig helder glas opgehaald bij GlasBestellen.nl in Oosterhout. Erg fijn dat ik 10 minuten na sluitingstijd nog terecht kon!

De bestelling verliep prima met goed advies en snelle verwerking. Aangegeven leverdatum klopte precies. Gisteren de wand zelf geplaatst en met de mooie afdekdopjes van GlasBestellen.nl is het helemaal af. Wat een mooie uitstraling geeft de wand aan onze keuken! We zijn er echt superblij mee!

Absolute aanrader dit bedrijf: goed product, betrouwbaar in hun advies en verschafte informatie. En bovendien hele redelijke prijzen!

Hartelijk dank!

- Karin Bekker

Professioneel

prof. aangepakt, de volgende douche deur zal ook van bij jullie komen.

- Verhelst Philippe

Douchewand

Wij zijn erg tevreden over onze glaswand. Snelle levering en betaalbaar.

- Anouk Machielsen

Glazen achterwanden vandaag geplaatst

Vandaag hebben wij glazen achterwanden laten plaatsen door Glasbestellen.nl
Snelle levering en vriendelijke hulp tijdens telefonische informatie.
De opmeting is exact gedaan en de plaatsing verliep geheel conform onze verwachtingen, zelfs meer dan dat.
het is een enorme verfraaiing van onze nieuwe keuken.
Wij zullen onze keukenleverancier ook op de hoogte stellen.

Nogmaals dank voor de prima service.

- Carla en Bart Stuijvenberg

Mooi en vakkundig

Twee weken terug heb ik mijn glazen achterwanden laten plaatsen door monteur van glasbestellen.nl. Helemaal perfect gegaan. Er waren enkele lastige plekjes, maar gelukkig uiteindelijk zijn die door wat extra inzet en samenwerking opgelost. Ben super blij dat ik bij glasbestellen.nl mijn 2 achterwanden heb besteld. Ik blijf me verbazen door het effect wat de wanden en de kleur doen met mijn uitstraling van de keuken. Ben helemaal happy. Thanks.

- Peter van Uden

Mooi gehard glas in gewenste kleur.

Gisteren onze glazen achterwand opgehaald. Wij hebben hem zelf gemonteerd met zuurvrije kit zoals geadviseerd. Helemaal super! De kleur klopt helemaal zoals wij voor ogen hadden. Goed geadviseerd en daarnaast erg vriendelijk geholpen. Daarnaast waren wij ook zeer tevreden over de prijs. We zijn er echt heel blij mij. De keuken is nu af, helemaal super! Erg bedankt voor jullie goed advies!  Hennie

- Lissenberg

Gehard glas keukenwand

Het begint al met een heldere en informatieve website, waar alle mogelijkheden uitgebreid worden beschreven met heldere instructiefilmpjes. De betrouwbaarheid die het uitstraalt wordt ook waargemaakt. De mensen van Glasbestellen.nl zijn vriendelijk, heel alert en geven een goede service. De bestelling en levering van de geharde glasplaat voor achter het kookgedeelte in onze keuken verliep accuraat. Met de toegezonden  heldere  montage instructies kon ik de plaat zelf gemakkelijk plaatsen.De glaswand was de finishing touch van onze nieuwe keuken. Perfect resultaat. Ben zeer tevreden.

- Hennie Knapen

uitmuntend

Het bestellen van de keukenwand en glazen schuifdeuren verliep heel goed.wally dacht zeer goed met ons mee of alles wel mogelijk was.na bestelling verliep alles vlekkeloos.per mail wanneer er geleverd werd,de dag voor levering of alles gereed was voor plaatsing.de monteurs hebben het keurig gemaakt.wij zijn er super blij mee.heel hartelijk bedankt . trees en peter

- wouters

Keukenwand, douchedeur en BBQ-plaat

Na de koop van mijn eerste woning wilde ik kwaliteit in huis halen. Liever alles in 1 keer goed aanpakken dan jaren frustratie met vetspetters op de muur bij het fornuis of een koud douchegordijn die tegen je billen plakt.
Na een hoop gegoogle gevonden dat een glazen keukenwand + douchedeur ideaal zou zijn. Én gevonden dat Glasbestellen.nl erg scherp geprijsd is met daarnaast zeer goede recensies. Hierop heb ik contact opgenomen en gesproken met Anita. Wat een service! Vriendelijk, professioneel en (misschien nog wel het belangrijkste) hart voor de zaak. Alle afspraken werden in goed overleg gemaakt en nagekomen. Gaandeweg besloot ik om ook een bbq-plaat te bestellen voor onder de bbq voor het beschermen van m’n dakterras. Ook dit was geen enkel probleem.
Het resultaat van dit alles: perfect. Ik ben meer dan tevreden! Nogmaals bedankt Anita!

- Bart

Superblij

Vandaag heb ik de bestelde spiegel opgehaald.
Hij was nog mooier dan ik dacht. Mooi afgewerkt, mooi door zijn eenvoud.
Het bestellen, de contacten met Anita, de afspraken die we maakten, verliepen heel betrouwbaar en plezierig. Via internet bestellen vond ik toch een beetje eng, maar heeft boven verwachting uitgepakt.
De spiegel is een verrijking op mijn binnenplaatsje!
Monique

- Monique van Tuyl

Glasplaat voor grafmonument

In een voor mij emotionele periode contact gezocht met de firma, zijn bij het bezoek en later per telefoon en email met respect en uitstekend geholpen , glasplaat is gisteren afgeleverd tot mijn volle tevredenheid zeer mooi afgewerkt.Een extra pluim wil ik geven aan Anita die in woord en daad SERVICE heeft verleend. vr gr david

- d gebhard

Glasplaat achter fornuis

De keuken heb ik laten stuccen met stucco-mat een speciale stuc bewerking. Hier is een sealer op geplaatst om het water en vuilafstotend te maken. Echter kan dit niet tegen zeer hete vetspetters. Via deze site heb ik daarom een zwarte geharde glasplaat besteld met voorgeboorde gaten. Afgelopen week is deze binnengekomen en ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van alles. Gaten zijn zeer netjes geboord, afwerkdoppen zijn zeer goed van kwaliteit. De verzending is ook zeer goed het wordt zeer zorgvuldig verpakt in houten platen.
Vooraf ben ik per email geinformeerd over de mogelijkheden, no-nonsense en alles was zeer snel geregeld.

- Sander Heinhuis

Geweldige tuinspiegels

Via internet gevonden: tuinspiegels op maat die niet verweren. Met brede zinken rand. In de praktijk bleken ze nog mooier dan op de foto: de spiegel zelf lag wat verzonken in de lijst. Zeer vakkundig gemaakt! Een aanrader! Krijg er veel complimenten over!

- Harriet

Keuken en badkamer

Keuken wand en douche wand met dubbele scharnier besteld. Erg goed geadviseerd en prettige service.

- Christian

Keukenwandje achter kookplaat

bestellen van glasplaat en ophalen in Oosterhout ging perfect. Goed advies gekregen over juiste lijm en aanvullende tips voor zelfplaatsing.Glasplaat werd in de kofferbak van mijn auto afgeleverd.

- Beringen

Mooie tuinspiegels

Eerst gevonden op internet, later showroom bezocht. Uitstekend en vriendelijk geholpen.Snelle levering van zeer fraaie tuinspiegels (met zinken lijst).

- Riemslag

Goed resultaat

Douchewand gekocht en geplaatst. Goede service, alle afspraken nagekomen. Tevreden, echt goed! Service oké, snelle levering op maat.

- Hennie Hendriks

Erg netjes

Mooie glasplaten geleverd en netjes op kleur.

Goed contact en makkelijk in het bestellen.

1 tip misschien: Als je meerdere artikelen hebt moet je steeds een nieuwe order maken. Misschien makkelijk dat alles onder 1 order blijft dat je bv “verder” kunt winkelen?

- van Emmerik

Geweldig

Erg tevreden over de loop van de bestelling/plaatsing/glaswand-keuken!!
Mooi bedrijf/showroom/goede monteurs die uitstekend werk afleveren!!
Een echte aanrader!!

- Fam. v Marwijk

perfect

Goede informatie ontvangen
Makkelijk bestellen
Levertijd en levering volgens afspraak
Niet te duur
En ook belangrijk heel prettig personeel

Kortom perfect kon niet beter en zal glasbestellen.nl zeker aanbevelen aan familie en kennissen

- Berrens

keukenwand

Zeer blij ben ik met het mooie strakke resultaat!
Goede informatie en snelle levering en plaatsing.

- Voermans

Keukenwand

Duidelijke afspraken, goede service en mooi resultaat!

- O. Cicek

super snelle service

Wij bestelde een L vormige glasplaat voor in de keuken maar wilde dat heel graag voor de verjaardag van onze dochter geplaatst hebben
dat was geen probleem en ze hebben er alles aan gedaan om hem op tijd te leveren
de monteurs hebben super werk geleverd van het opmeten tot het plaatsen
dank jullie wel allemaal we zijn hier super blij mee.

- N de Lange

Douchewand en -deur

Nette levering, snel geplaatst en met een zeer mooi resultaat. We zijn erg blij met onze douchewand en -deur. Het maakt onze badkamer helemaal af.

- Maartje

Mooie overzichtelijk site!

Mooie overzichtelijk site! de bestelling verliep soepel en vlot, ik werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Nog voordat ik de levering ontving was de nazorg al begonnen.
en de glasplaat ziet er perfect uit!! voor herhaling vatbaar.

- Peter

Douchewand en Douchedeur.

Service zoals service bedoeld is.
Adequaat eerste gesprek, vakkundig ingemeten en levering volgens afspraak.
Vlotte procedure en een geweldig eindresultaat voor een scherpe prijs.
Kortom de ideale online winkel voor deze klus.
Voor alle zaken die met glas te maken hebben, heb ik vanaf nu 1 adres; glasbestellen.nl

Pieter Sijbrandij

- p.g.sijbrandij

Keukenwand

We hebben een U-vormige keuken, en hebben rondom satijn-glas laten plaatsen, in twee verschillende kleuren.
Informatie van tevoren was goed en duidelijk, communicatie aangenaam. In eerste instantie werd er per abuis glanzend glas geleverd, deze fout is keurig en op een prettige manier hersteld.
De mensen van de montage deden hun werk vakkundig.
We zijn zeer tevreden.

- Jan Pouels

Keukenwand

Prima bedrijf,goede communicatie
Kit werk zou iets beter kunnen
Verder een mooie keuken wand voor een redelijke prijs
Zou Glasbestellen.nl ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden

- Jaap

Hobbyist

Via inernet eem douche wand laten maken in afwijkende maten met een perfect resultaat, eenvoudig en mooi, past precies en tegen een zeer scherpe prijs!!

- Wil van hagen

Fijn en betrouwbaar bedrijf

Wij hebben bij Glasbestellen.nl een ‘stukske glas’ gekocht voor achter onze kookplaat. Fijn bedrijf, gezellige ontvangst in showroom in Oosterhout, goed advies (ook van de monteur die alles kwam opmeten) en plaatsing zonder enig probleem. Het ziet er schitterend uit! Een bedrijf om naar terug te gaan!

- Jack

Douchehoek en beslag

Wij hebben, zonder ook maar 1 keer in de showroom te zijn geweest, een glaswand en deur gekocht waar we enorm blij mee zijn. Het is precies wat we wilden.
De service van glasbestellen.nl is uitstekend en er wordt met je mee gedacht. Zelfs via de telefoon en de mail.

- Eliana

Denken echt met je mee!

Ik heb een onderstel gekocht van een vintage tafel zonder glasplaat. Wilde exact dezelfde glasplaat hebben als het origineel, maar had alleen een aantal afbeeldingen van internet. Glasbestellen heeft aan de hand van deze foto’s en de wel bekende afmetingen de radius vastgesteld. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Bovendien erg vriendelijke medewerkers. Echt mensen die met je meedenken!

- Inge

Keurig geleverd

Keurig op de afgesproken tijd geleverd en de deur zit er helemaal strak in.
Prijs kwaliteit is prima.Zou er zo weer een deur bestellen

- martin

Glasplaat voor zelfontworpen tafel

Glasplaat besteld voor zelfontworpen tafel. Prima telefonisch advies. Denken met je mee. Goede prijs en keurige levering.

- marga jansen

Snel goede prijs en kwaliteit!

Goed geholpen om de juiste bestelling te plaatsen. Levering keukenglas was snel en het product goed. Keuken is nu helemaal af!

- vdH

Goed product voor een goede prijs!

Een mooie glazen keukenwand gekocht, prima product van goede kwaliteit en snel geleverd en veruit de goedkoopste. De communicatie rondom het bezorgen kan beter (geen duidelijke tijd van levering), maar ik werd goed telefonisch op de hoogte gehouden. Ik zou deze glasleverancier zeker iedereen aanraden!

- Rogier

satijnglas in keuken

We zijn op basis van de website bij Glasbestellen.nl terecht gekomen. We zijn zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden en hebben nu tot volle tevredenheid een pracht achterwand in de keuken van gesatineerd glas met een RAL kleur coating aan de achterkant. Ziet er chique uit. Niet bling bling. Precies wat de bedoeling was. Jan

- Jan Admiraal

renovatie eiken tafel

Onze ervaring met het bedrijf Glasbestellen is zeer positief. Er werd meegedacht met onze plannen en tips gegeven. De bestelde glasplaten waren perfect op maat.
Prijs/kwaliteit verhouding is prima.
We zullen eventuele geïnteresseerde zeker het bedrijf aanbevelen.
We zullen wat foto’s mailen van de renovatie van de tafel.
Foto’s mogen evt. voor reclame gebruikt worden.

- J.J. Kerkhove

‘paddestoel’ ruit

Wij hebben deuren met hierin dubbel glas in een paddestoel vorm besteld.
Prima product, komt afspraken na en goede prijs/kwaliteitverhouding.

- Koekoek

ronde glasplaat voor tafel

Prima ervaring met dit bedrijf. Mijn moeder is blij met haar nieuwe glasplaat.

- M. Liefting

Douchewand

Snelle reactie op aanvraag. Wordt meegedacht. Prijs is scherp. Douchewand past perfect. Een tevreden klant. Bedankt!

- Koen Valk

Keukenachterwand

Via de site mijn vragen gesteld de afmetingen ingevoerd en per direct een opgave gekregen.
Bijzonder vriendelijke professionele mensen die met je meedenken.
Prijs maar zeker de kwaliteit is echt super. Ook de levertijd is klasse gewoon.
Precies dat gekregen wat ik wilde.

Werkelijk een echte aanrader.

- R. Pol

Glazen deur

Na enige onderhandeling over de prijs heeft dat een offerte opgeleverd waar wij tevreden over waren.
Glasbestellen.nl is alle afspraken die zijn gemaakt keurig nagekomen. Wij zijn daar zeer tevreden over en ik wil de heer Wally Vermeulen hiervoor hartelijk bedanken. Wij hebben zoals beloofd een mooie glazen deur.

- Sander Janse

Gewoon top

Na veel vergelijkend onderzoek op internet uitgekomen bij Glasbestellen.nl

Vervolgens gekeken in de nieuw geopende showroom. Niet groot, wel duidelijk. Uiteindelijk met Wally Vermeulen de deal rondgemaakt. Waarom? Ze waren het scherpst in prijs en het meest uitgebreid in mogelijkheden. Het inmeten ging perfect en het is werkelijk niet voor te stellen hoe naadloos alles past. We hebben twee grote glasplaten van 2 en 3 meter met meerdere uitsparingen voor hoekjes en gaatjes en nergens is ook maar een kier of een halve mm speling. En wij zijn echte Pietjes-Precies. Een goede en persoonlijke service en, het ALLERBELANGRIJKST: een perfect eindresultaat. Wat ons betreft een aanrader.

- Peter en Esther

Keuken met glas

Als onderdeel van een majeure verbouwing – onder meer de keuken – glas besteld als achterwand van het aanrecht. Ook zes glazen plankjes besteld. Het geheel is goed opgemeten, keurig geleverd en vakkundig geplaatst. Een moeilijke klus omdat het onder andere een stuk glas van 3m50 betreft plus nog enige hoeken. Ook de glazen plankjes zitten strak en bijna onzichtbaar bevestigd. Erg fraai allemaal.

- Wouter Schoonman

beloopbaar glas

Uit diverse offerte kozen we de offerte van glasbestellen.
Behalve de goedkoopste was hij de enige die beloopbaar glas leverde met een goed doorzichtige antisliplaag. Verder was de informatie die we kregen naar aanleiding van vragen van ons uitgebreid en deskundig. Bedankt ook voor het geduld.

- Henk Lotsy

Zeer tevreden

Goede service,goed advies en een vriendelijke benadering zowel per e-mail alsook telefonisch.
En het eindresultaat mag er zijn. Hartelijk dank.

- Jac Hakkens

Twee tuinspiegels

Wij zijn op het internet op zoek gegaan naar degelijke tuinspiegels waarvan het glas niet verweerd. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij “glasbestellen.nl”. Afgelopen vrijdag hebben we de spiegels opgehaald en ook meteen opgehangen. Het is een hele mooie aanwinst voor de tuin en we zijn bijzonder te spreken over het hele traject vanaf bestelling tot levering.

- Jan Corvers

zeer tevreden

Zeer goed geholpen en tevreden over de afhandeling van de bestelling

- jan

Tevreden met glazen achterwand keuken

Wij zijn erg tevreden met de geplaatste glazen achterwand in onze keuken. Voor een heel mooi bedrag hebben ze heel netjes de glasplaat bevestigd. Ook was ik erg tevreden met de dag van de plaatsing, ze hebben namelijk de glasplaat nog precies de dag voor onze housewarming kunnen plaatsen, waar ik erg blij mee was.

- melissa

vakmanschap

De heer Vermeulen hebben we ervaren als een vakman; vakkundig advies, oog voor precieze maatvoering, voor detail en het toepassen van uitstekende materialen zorgen er voor dat we ieder dag genieten van onze badkamer.

- adriaan van loon

glasachterwand

De glasachterwand is vakkundig geplaatst en maakt dat onze keuken de uitstraling heeft gekregen die wij voor ogen hadden. Goed geholpen en geleverd binnen de afgesproken tijd. Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat.

- Hans Kalkhove

Douche Deur en Zijwand

Mooi Qualiteit, Vriendelijke advies. Dank u wel Glasbestellen

- Paul Beasley

Zeer tevreden

Wij hebben een douchedeur met zijwand besteld bij Glasbestellen en alles is naar wens verlopen. Douchedeur is snel geleverd en inmiddels geplaatst. Ziet er erg mooi uit voor een prijs die veel lager is dan elders. Het zelf plaatsen leverde geen problemen op, alles is duidelijk uitgelegd.

- Steenhoek

uitstekend

ik heb een prima glasdeur ontvangen die precies is gemaakt volgens mijn tekening.
Levering was wel een paar dagen later dan gepland, maar daar viel mee te leven.

- J. lakeman

glasplaat voor salontafel

2 zeer mooie glasplaten voor mijn salontafel ontvangen (had gewoon glas nu vervangen door satijnglas) Snelle levering, supermooi en een goede afhandeling vanaf besteldatum tot aan levering. Bedankt!!

- yvonne

verrekening glazen wand

Na plaatsing van onze glazen achterwand in de keuken kwamen wij er achter dat door onze eigen toedoen wij wat minder glas gekregen hebben als in de offerte stond. Dit was dhr. Vermeulen niet aan te rekenen maar dit hadden wij besloten bij het inmeten. Na plaatsing heb ik dit met dhr. Vermeulen opgenomen en binnen 3 dagen kwam hij met een retour betaling voor minder glasplaat.
erg netjes, dit gebeurt maar weinig in deze tijd chapeau Wally, je bent echt een kanjer.
Silvester van Haaren, Nijmegen

- silvester van Haaren

glazen achterwand keuken

deskundig advies en prima montage.
mooie glasplaten uit een stuk( 3,40 meter) dit leveren maar weinig bedrijven.
ik kan dit bedrijf iedereen aanraden, ze komen hun woord na!

- silvester van haaren

Glazen achterwand keuken

Prettige en professionele benadering, deskundig advies en een mooi eindresultaat. Wij zijn erg tevreden. Glasbestellen.nl is een absolute aanrader!

- Fam. Coppes

Vriendelijke Communicatie

Goede Service,goede kwaliteit en een vriendelijke benadering zowel per E-mail alsook Telefonisch.
Een Aanrader

- A. de Vos

Sherpe prijzen en nette communicatie

Goede service via het internet, moderne site. Levering was iets later dan gepland maar laten we het erop houden dat het externe factoren waren. De kwaliteit is goed en de prijs was bijna de helft dan van een andere ‘gewone’ glashandel! Ook de service bij het afhalen was correct. Aanrader wat mij betreft.

- Kaichouhi

Glazenwand & Douchedeur

Na veel rond zoeken op het internet en lokale bedrijven te hebben gevraagd voor offertes bij Glasbestellen.nl uitgekomen voor een douchewand en douchedeur voor op onze recentelijk verbouwde badkamer.
De afmeting van de gat opening waren groter dan dat we op de website konden invullen en dus maar even gebeld. Goed advies gekregen en namen alle tijd voor ons, zowel via de telefoon als via de mail was alles duidelijk en ook snelle reactie.
Zodra de tegels aan de muur zaten hebben we alles nog een laatste keer ingemeten en de hoogte nog aangepast zodat deze mooi op voeg hoogte uitkwam.
De bestelling definitief geplaatst en betaald en nu zit hier een super mooie glas wand op de badkamer die deze ruimte heel mooi aan vult.

Zeker een aanrader!

- Fam. Franssen

Douchedeur

Goed advies, kwaliteitsproduct op maat tegen goede prijs. Past perfect en geeft badkamer extra uitstraling.

- Charles Gijrath

Topservice

Zeer goede service en deskundig advies. Product ziet er erg netjes uit. Zeker een aanrader!!

- Gebuis

Goede adequate afhandeling

Goede adequate afhandeling. Product prima en kennis van zaken idem.
Doe in de toekomst zeker weer een beroep op hen

- A hensens

Goed practisch advies

Afgezien van een goede prijs, correcte en snelle levering was er vooral ook sprake van degelijk advies en meedenken met de klant. Ik ben erg tevreden over glasbestellen.nl

- Paul Crouzen

Snel en goed

Had een ronde glasplaat nodig voor op een salontafel. Even Googelen en kwam uit bij www.glasbestellen.nl Wel; de bestelling was zo geplaatst. Binnen een week kon ik de plaat af komen halen. Mogelijkheid om te laten verzenden was ook aanwezig, dus ik had de keus. Alleen de locatie waar het bedrijf gevestigd is had ik wat moeite, maar met een GPS en een nederlandse mond kom je een heel eind.

- Gustaaf Kurcers

Glasbladen

Glasbladen besteld om krasjes te verbergen.
Afmetingen kloppen prima, product prima, service prima!

- Mike

Tuinspiegel

Tuinspiegels vind je bijna in elk tuincentrum. Vind er maar eens een die je na een paar jaar niet bij de vuilnis hoeft te zetten. Die heb ik gevonden bij Glasbestellen.nl. Met een prachtig robuuste zinken lijst van 12 cm. Ziet er echt stoer uit en een blikvanger in onze tuin. Voordeel van de spiegel is dat het niet verweerd. Dus je hebt er jaren plezier van. Zoek niet verder, mijn advies, kijk bij Glasbestellen.nl. Prima service en correcte afhandeling.

- Peter Hendrix

tafelblad

Fantastisch geregeld,bezorgd en op plaats neergelegd waar ze moest liggen.
Echt service met plezier.
Ga zo verder!!!!

- christien

Glashelder

De douchedeur is een sieraad voor onze nieuwe douche. Mooi afgewerkt, uitstekend beslag en de coating doet zijn werk prima.
Alle afspraken nagekomen dus. Ook de complimenten voor de site en instructies Wally. Glashelder allemaal.

- Ad Smits

keukenwand

Ik ben zééééér tevreden , en ook zeker van de prijs. De 2 andere offertes lagen ietsjes hoger (60 en ja hoor 84%) De duurste woont dan nog geen 2 km hiervandaan . Terwijl de jongens van glasbestellen 94 km moesten rijden om tot hier te komen. De wand ziet er super uit. .

Ik ben al bezig met een volgend project en zal één dezer dagen terug contact opnemen met “glasbestellen”
PS de plaatser niet vergeten , zéér vriendelijke jongen , correct op tijd, en erg professioneel.

- Peter Poels

glaswand met deur

Robbesom
Prima, snel en vakkundig geplaatst.

- Robbesom

Helaas niet eerder ontdekt

Jammer dat ik Glasbestellen.nl niet eerder ondekt hebt, waar ik op een ander adres minder
goede ervaringen heb meegemaakt , is bij GLASBESTELLEN.NL toch heel bijzonder voor mij.
Uitgebreid advies alle tijd vraag eerst aan de nieuwe klant waar is het voor ,wat verwacht je er van, zijn er misschien andere oplossingen die niet duurder zijn of zelfs goedkoper zijn . Kortom iemand
die met je meedenkt,iemand met heel veel ervaring en kennis van zaken, iemand met passie voor
het werk wat hij doet. KORTOM een AANRADER.

- Ad Romme

veranda glas

Wij hebben speciaal glas in diverse maten besteld. Alles werd duidelijk en deskundig ondersteund, meer dan alleen even een bestelling plaatsen. We zijn erg tevreden hierover en het resultaat is prachtig.

- M. Huiberts

Levering volgens afspraak

Deskundig, betrouwbaar en levering volgens afspraak.

Bouwkundig Adviesbureau Dogterom

- A Dogterom

Super boven verwachting

Buiten spiegel via internet besteld, snel klaar en konden de spiegel zelf ophalen.
Super ik ben er heel blij mee, nog mooier dan op de foto via internet.
Bedankt!

- Van der maat

Spiegels op maat!

Onlangs twee spiegels op maat besteld; prima service en snelle levering!!!

- S. Maanders

Keukenwand

We hebben een gespoten keukenachterwand besteld en zijn hardstikke tevreden.
Voor een zeer goede prijs een mooi product!
Snelle levering en goede communicatie, zeker een aanrader.

- D. Wijgman

Kwaliteit om een glas op te heffen!

Vlotte reactie, behulpzaam advies en scherp geprijsd. 1300 kg glas later en we hebben een prachtige veranda. Als ik het opnieuw moest doen, zou ik er geen moment aan twijfelen hier weer te bestellen. Een goede vriend van mij die in de glas in lood wereld zit, was ook zeer te spreken over de kwaliteit van het glas, het snijwerk ervan en de zorg bij transport en aflevering.

- Berrie Bloem

Onmogelijk om geleverd te krijgen voor de prijs van opgegeven offerte

Ik ben totaal NIET tevreden over dit bedrijf. Op moment dat wij de order wilden plaatsen waar wij de offerte van hadden laten maken, bleek dit niet mogelijk voor deze prijs!!
Of ik niet zo moeilijk wilde doen over het opgegeven prijsverschil, belachelijk natuurlijk!!
Ik vraag toch niet voor niks een offerte op!!!
En dan iedere keer een andere reden, bepaald glas is duurder om te vervoeren of er werd verteld dat ze er zoveel tijd in gestoken hadden. 3 keer een mail sturen vind ik nou niet echt een tijdrovende activiteit.
ERG JAMMER DAT EEN BEDRIJF ZO MET ZIJN KLANTEN OM GAAT!!!

- Angela Wismeyer

Geweldig geholpen bij onze douchedeur aankoop

Vorige maand hebben wij een douchedeur op maat bestelt bij Glasbestellen.nl Vanaf het begin tot einde goed geholpen. Omdat wij een schuine wand in de badkamer hebben moest de douchedeur bovenaan in verstek worden gemaakt. Het advies vooraf en het eindresultaat had niet beter kunnen zijn. Onze complimenten!

- Familie Egberts

douche deur en wand

Vorige maand hebben wij een douchedeur en -wand besteld bij Glasbestellen.nl.
Er werd goed met ons mee gedacht en we kregen prima advies.
Na een paar dagen werd alles secuur gemeten.
We zagen af van zelf montage, iets wat achteraf ook heel goed was, want het bad wandje was niet helemaal recht.
Gisteren is alles al geplaatst, het ziet er keurig uit en functioneert perfect.
Dat alles binnen een maand, wij zijn blij en zeer tevreden over de geboden diensten.

- Marianne de Ruiter