**Van 21 tm 30 juni is ons kantoor vanwege vakantie niet bereikbaar.**

Glasplaat op maat gamma

Het glasplaat op maat gamma van Glasbestellen.nl omslaat vrijwel alle bedenkbare glas productgroepen. Zo hebben we voor iedere toepassing precies de juiste glasplaat. Wanneer u bijvoorbeeld gelaagd glas nodig heeft dan hebben we het hele gamma gelaagd glas vrijwel altijd op voorraad of kunnen we binnen enkele dagen leveren.

Als bedrijf spelen wij sterk in op twee soorten klanten; aan de ene kant klanten die vanwege onze grote volumes tegen scherpe prijzen glasplaten kunnen bestellen en aan de andere zijde de klant die op het laatste moment een spoed opdracht wenst te plaatsen en daar ook voor wil betalen.

Ook onze glasplaten die uiteindelijk worden verwerkt tot dubbel glas zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar en bij spoed zelfs binnen 1 dag thuis te bezorgen.

Het glasplaten gamma voor onze standaard douchedeuren bestaat altijd uit CE gekeurd 8 mm gehard veiligheidsglas. Met dit materiaal als basis, kunnen we u douchedeuren uit voorraad leveren, maar ook een douchedeur op maat produceren.

Op de pagina producten vindt u een compleet overzicht van ons glasplaten gamma. Verder  kunt u ons altijd bellen via 085 40 11 346 of mailen via de contactpagina.

Neem contact op

Bel of mail ons voor advies. Wij informeren u graag!

Neem contact op