douchedeur scharnier afstellen

U heeft gezocht naar “douchedeur scharnier afstellen” en bent natuurlijk bij Glasbestellen.nl uitgekomen. Alles van glas kunnen wij u leveren!

Ook voor “douchedeur scharnier afstellen” bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team heeft meer dan 25 jaar ervaring met glas en geeft graag antwoord op uw zoekopdracht “douchedeur scharnier afstellen”

Wellicht vindt u het antwoord op de zoekopdracht “douchedeur scharnier afstellen” op de pagina producten. Uiteraard kunt u ons altijd bellen via 085 40 11 346 of mailen via de contactpagina.

Douchedeur scharnier afstellen

Bij Glasbestellen.nl begrijpen we dat een goed afgestelde douchedeur essentieel is voor een soepele werking en optimale functionaliteit. Het afstellen van het scharnier van uw douchedeur kan nodig zijn om ervoor te zorgen dat deze correct sluit, goed uitgelijnd is en geen hinderlijke lekkages veroorzaakt. 

Het correct afstellen van het scharnier van uw douchedeur zorgt voor een optimale functionaliteit en een waterdichte afdichting. Als u hulp nodig heeft bij het afstellen van uw douchedeurscharnier of als u vragen heeft over douchedeuronderdelen, neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te voorzien van de nodige ondersteuning voor een probleemloze douche-ervaring.

Zelf een douchedeur afstellen naar het nulpunt

Nadat u de douchedeur heeft gemonteerd en de deurknop heeft geplaatst, resteert het afstellen van de douchedeur naar het nulpunt. Door dit te doen zorgt u ervoor dat uw deur altijd netjes terug dichtvalt naar haar oorspronkelijke positie. 

Met twee schroeven in het scharnier draait u het nulpunt eerst helemaal los. Dit geeft u de kans om de deur te positioneren in de juiste stand. Zorg ervoor dat de deur loodrecht staat op het aanhechtingspunt. Hierna draait u de schroeven stevig vast. Doe dit tot u een krakend geluid uit het scharnier hoort. Met deze handeling valt het terug naar het door u ingestelde nulpunt en is de montage van de douchedeur klaar. 

Bekijk ook onze instructievideo over het monteren van de douchedeur voor een gedetailleerde uitleg.

Douchedeur professioneel afstellen

Bij het samenstellen van uw ideale badkamer speelt elk detail een rol. Het correct afstellen van uw op maat gemaakte glazen douchedeur is er een van. Als experts in douchedeuren op maat, besteden wij extra aandacht aan het afstellen van de deuren die wij leveren. Elke deur wordt geleverd met twee of drie scharnieren. Deze kunnen ongeacht hun kleur of model nauwgezet worden ingesteld. 

Mocht u hulp nodig hebben met uw douchedeur, dan staan we u graag bij. Onze focus hierbij ligt specifiek op de deuren die we zelf produceren en leveren. Onze professionele aanpak omvat het maken van de deur, tot de uiteindelijke installatie en het nauwkeurig afstellen van uw douchedeur op maat. Bij Glasbestellen.nl krijgt u een naadloos werkende, persoonlijk samengestelde douchedeur, perfect afgestemd op uw behoeften.

Neem contact op

Bel of mail ons voor advies. Wij informeren u graag!

Neem contact op