Badkamer met schuine wand inrichten

Badkamer met schuine wanden

Bent u van plan uw badkamer met een schuine wand te vernieuwen? Deze ruimtes bieden verrassende mogelijkheden voor een stijlvolle en persoonlijke inrichting. We gaan u meer vertellen over hoe u elke centimeter optimaal benut, met slimme ontwerpen en maatwerkoplossingen. Het inrichten van een badkamer onder een schuin dak of wand vraagt om een creatieve benadering. Juist deze uitdagende hoeken en schuine vlakken bieden kansen om iets unieks te creëren. Dit kan variëren van het slim plaatsen van verlichting tot het gebruik van speciale materialen die de ruimte groter doen lijken. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van grote spiegels om licht te reflecteren en de ruimte visueel te vergroten. 

In deze blog geven we u enkele tips hoe u aan de slag kunt met een schuine wand in uw badkamer.

Een bad onder een schuine wand plaatsen

Heeft u te maken met schuine wanden in uw badkamer? Geen zorgen! Het slim inrichten van deze ruimte kan zeker. Met maatwerk meubels haalt u het maximale uit elke hoek en kier. Laat u inspireren door op maat gemaakte oplossingen zoals ingebouwde kasten of planken die perfect passen onder uw schuine wand. Ze volgen niet alleen de unieke contouren van uw ruimte, maar bieden ook verrassend veel opbergruimte.

Ruimte maximaliseren met badkamermeubels

Het gebruik van zwevende meubels in uw badkamer met schuine wanden biedt een moderne, open uitstraling en maakt schoonmaken eenvoudiger. Een spiegel met verlichting is een functioneel element dat ook bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel. Maar er zijn meer manieren om uw ruimte optimaal te benutten.

Als u ruimte wilt maximaliseren, denk dan aan het verticaal benutten van de ruimte. Hoge planken of smalle kasten die tot aan het plafond reiken kunnen een uitkomst bieden. Deze maken gebruik van de verticale ruimte, die vaak onbenut blijft, vooral in badkamers met schuine wanden.

Daarnaast is het slim om multifunctionele meubels te overwegen. Denk aan een wastafelmeubel met ingebouwde opbergruimte of een spiegelkast waarin u zowel ruimte hebt voor uw toiletartikelen als een spiegel met verlichting. Dit soort meubels bieden dubbele functionaliteit zonder extra ruimte in beslag te nemen.

Voor een extra persoonlijk tintje, kies meubels en accessoires die uw stijl weerspiegelen. Kleuraccenten, bijzondere handgrepen of unieke lichtarmaturen kunnen uw badkamer transformeren van een saaie ruimte naar een persoonlijke spa.

Inloopdouche onder een schuin dak plaatsen

Een inloopdouche onder een schuin dak kan uw badkamer een luxe en moderne uitstraling geven. Het aanpassen van de douchecabine op maat aan de vorm van uw dak is niet alleen een aantrekkelijk aanzicht, maar ook praktisch. Glasbestellen.nl helpt u graag met het ontwerpen en installeren van een perfect passende inloopdouche, compleet met een glazen douchewand op maat of een douchedeur op maat. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en voegt u uw persoonlijke touch toe aan uw badkamer.

Deze tips helpen u om de potentie van uw badkamer met schuine wand volledig te benutten. Met de juiste planning en een beetje creativiteit wordt uw badkamer een prachtige, functionele ruimte die perfect past bij uw levensstijl.

Neem contact op

Bel of mail ons voor advies. Wij informeren u graag!

Neem contact op